Fatalnih 9: Ovo su svi muškarci Cece Ražnatović! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

a najnoviji na listi je...

Fatalnih 9: Ovo su svi muškarci Cece Ražnatović! (FOTO)

Slamala je muška srca, a vala i neki od njih su slomili njeno srce...
Objavljeno:

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ne voli da javno eksponira svoje veze, ali je uvek u žiži javnosti zbog toga. Nedavno je Ceca svojoj listi bivših ljubavi dodala još jednog manekena, pa da se podestimo ko se sve našao mešu njenim ljubavima.

Ceca i maneken raskinuli?! Ni ona ni on nisu mogli da pređu preko ovog! (FOTO)

Ovo su sva srca koja je Ceca Slomila: 1. Vladan Lukić Na početku karijere bila je u vezi sa bivšim fudbalerom i predsednikom Crvene zvezde Vladanom Lukićem. Lukić je bio Cecin prvi poznati dečko, međutim ta veza nije dugo trajala. On je svojevremeno izjavio da su se upoznali kada je on imao 18, a ona 15 godina i da je Ceca bila dečja igra.

foto: Fonet Aleksandar Levajković

Kako je Veljko Arkanu zario nož u leđa! Da je živ - zbog ovoga bi se momentalno odrekao sina! (FOTO) 2. Dejan Marjanović Šaban Sa Šabanom počinje njena sklonost ka žestokim momcima. Dok su bili zajedno često su bili gosti beogradskog kluba "Bojan Stupica", a Marjanović je u to vreme važio za nekrunisanog kralja Zvezdare. Izrešetan je 1994. godine u Bulevaru revolucije.

foto: Nemanja Pančić

3. Hajrudin Haro Samardžić Dok je živela u Švajcarskoj sa svojih 20 godina započela je strastvenu vezu sa Harom Samardžićem, estradnim menadžerom i fudbalerom. Sa njim je bila u vezi tri godine, a njihova romansa nije naišla na odobravanje javnosti zbog nacionalizma. Kasnije ju je optuživao da je zbog nje završio u logoru.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.