INTERNET ZVEZDA OTKRIVA DETALJE IZ ŽIVOTA! Ove poruke ima u telefonu, a onda se dotakao i Lune Đogani
Foto: Privatna arhiva

tiktok zvezda #6

INTERNET ZVEZDA OTKRIVA DETALJE IZ ŽIVOTA! Ove poruke ima u telefonu, a onda se dotakao i Lune Đogani

Otkrio je sve o sebi

Objavljeno: 20:02h

U okviru našeg serijala "Tiktok zvezda" kontaktirali smo Stefana Milinkovića, veliku internet zvezdu.

On nam je odgovarao na različita pitanja i otkrio dosta o sebi.

@stefke_officia1

Ajde radite duete i oznacite me na insta story?⚡️ ##foryou ##fyp ##kiss ##serbia

♬ original sound - suspiciouseggs

1.Stekao si velik broj pregleda,kako se to desilo? - "To se desilo tako što sam izbacio prva dva klipa koja su kroz 7 dana prešli 100k pregleda,vidim sebe u tome i nastavio sam dalje sa snimanjem." 2.Kada si se odlučio na snimanje, da li si se plašio komentara i reakcija? - "Iskreno ne, to je sastavni deo šou-biznisa." 3.Da li si imao neko neprijatno iskustvo? - "Generalno jesam,jer smatram da je to normalno u našem biznisu (Instagram,Tiktok) dobio sam par negativnih komentara,to je jedna sasvim normalna stvar."

4. Sta želis da dobiješ snimanjem na Tiktoku?

@stefke_officia1

Da li volite ovake klipove?? IG: stefke_official⚡️ ##foryou ##fyp ##balkan

♬ Monster - LUM!X

- "Popularnost." 5. Kada bi zavirili u tvoje poruke, šta bismo videli?

-"Dobro pitanje, iskreno nemam šta da krijem,možete da vidite samo čet sa fanovima i sa svojim prijateljima." 6. Da li bi nekad iskoristio svoju popularnost i imao avanturu za noć sa nekim svojim fanom?

-"Ne, nikad ne bih iskoristio bilu kakvu svoju popularnost za takve avanture." 7. Koji Tiktoker te najviše nervira,a koga voliš da gledaš? -" Ne želim da imenujem ko me najviše nervira o Tiktokera,svako je na svoj nacin zanimljiv. Najviše gledam : Brent Rivera i sieteex." 8. Pitanje koje se uvek se postavlja: Baka Prase ili Vojaž? - "Zna se, Baka Prase."

@stefke_officia1

Ex Girlfriend - Chat me... follow to see the ending! IG:(@stefke_official). ##fyp ##foryou ##quarantine ##distancedance ##balkan ##stefkeofficial

♬ original sound - yourmixedboy

9.Šta si sve spreman da uradiš zbog popularnosti? -" Za sada ne smatram sebe popularnim, težim ka tome da uspem. Dajem sve od sebe i trudim se da sve što radim bude maksimalno profesionalno, gledam da su moji saradnici i fanovi zadovoljni." 10. Šta sve možemo očekivati od tebe na dalje,kakve klipove ćes snimati? -" Od mene uskoro dva projekta, to su pesme record label (youniquerec ) i dalje cu snimati klipove za TikTok, možete me pratiti tamo na profilu @sv i instagram:@stefke_official."

A, sada se igramo TIKTOK igre!

Posle svake ponuđene opcije Stefan ima zadatak da kaže TIK ili TOK TIK je pozitivna reakcija TOK je negativna

Tiktokirao je ovako:

Luna Đogani - TOK Ceca - TIK Vuk Mob -TIK Lea Stanković - TIK Stanija - TIK Rijaliti "Parovi" - TOK Instagram muvanje - TOK Preljuba -TOK Trening - TIK

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Lazar Stanušić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.