NEDAVNO SU SE LEKARI BORILI ZA ŽIVOT NAŠE VODITELJKE, SAD OPET PROŽIVLJAVA PAKAO: Ćerka joj obolela od koronavirusa
Foto: printscreen

preplašena

NEDAVNO SU SE LEKARI BORILI ZA ŽIVOT NAŠE VODITELJKE, SAD OPET PROŽIVLJAVA PAKAO: Ćerka joj obolela od koronavirusa

Starijoj ćerki voditeljke Sandre Dende, potvrđen je korona virus i ona se trenutno nalazi na odeljenju pulmologije Kliničkog centra Srbije.

Objavljeno:

Poznata novinarka i voditeljka za "Kurir" istakla je da je mnogo uplašena, ali da veruje da će njena ćerka brzo savladati virus.

- Ana je prošle nedelje imala jak astmatični napad, visoku temperaturu i tada je Hitna pomoć došla po nju, odveli su je bukvalno modru iz kuće. Bila je nekoliko dana na pulmologiji, ostavili su je na odeljenju jer su sumnjali da i ona ima virus. Međutim, testirana je i ustanovljeno je da nema koronu, već obostranu upalu pluća. Onda su je pustili da ide kući, rekli su da je to sve od astme. Njoj nikako nije bilo bolje - rekla je Denda i nastavila:

foto: Facebook

- Nastavila je da kašlje, gušila se, bila je malaksala. Na kraju je izgubila svest, pa su je ponovo odveli u bolnicu i odmah su je testirali. Ustanovljeno je da ima koronu i naravno odmah su je ostavili na odeljenju pulmologije.

Sandra tvrdi da se njena starija ćerka strogo pridržavala svih zaštitnih mera u borbi protiv korone, ali da je ipak nekako dobila virus.

- Ana je samo išla do prodavnice, ali je maksimalno vodila računa, bez maske i rukavica nije izlazila. Ne znam kako se zarazila. Očigledno da je taj virus podmukao. Brinem jako za nju! Zovem stalno da vidim kako je, ovo je noćna mora, gore od pakla, verujte mi - istakla je.

- Testirali su mene i mog oca prvo jer smo bili u kontaktu s njom, a juče i drugu ćerku Ninu. Rezultate ćemo dobiti za tri do pet dana. Naravno, sad strahujem i za ostatak porodice. Možete da zamislite kako izgleda ova neizvesnost dok čekamo rezultate testa - rekla je zabrinuta novinarka, a Ana nije bila u stanju da govori zbog simptoma bolesti koji je muče.

- Loše se osećam, imam jaku glavobolju i teško dišem - rekla je kratko Ana Denda.

Da podsetimo, Sanda je pre oko godinu dana imala tešku saobraćajnu nesreću kada su joj se lekari borili za život.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.