Vi da pevate? Aj, da se ne zaje****mo! Ovakav šamar nismo videli za 10 sezona Zvezda Granda!
Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

Prsla načisto!

Vi da pevate? Aj, da se ne zaje****mo! Ovakav šamar nismo videli za 10 sezona Zvezda Granda!

Marija Šerifović izgubila je živce u emisiji "Zvezde Granda" i žestoko uvredila takmičarku koja je nakon toga napustila studio
Objavljeno:

Dragica Zlatić učestvovala je u duelu u petom krugu ""Zvezda Granda" sa Dunjom Popović. Prva kandidatkinja predstavila se pesmama `"Podseti me" Marije Šerifović i "Opa, opa" Viki Miljković, dok je druga izabrala numere "Ljubav u doba kokaina" Ace Lukasa i Ivane Selakov i "Takvi kao ti" Nine Badrić. Nakon duela Dunja i Dragica nisu dobile nijedan glas žirija. Što je još bilo čudnije žiriju su se njihovi nastupi svidjeli. Evo kako bi izgledali Ražnatovići da je Arkan danas živ! Zbog jedne stvari bi mu cela Srbija bila zahvalna! (FOTO) - Devojke, obe ste pevački napredovale. Dragice, lepo si otpevala i moju i Marijinu pesmu, a malo bolja si bila u Marijinoj. Dunja, ja sam oduševljena koliko si vokalno napredovala i koliko si vežbala - rekla je Viki. I Ana Bekuta je pohvalila kandidatkinje da su se potrudile i bile jako dobre.

foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda
- Meni se ništa nije dopalo - bio je kratak Šaban. Marija Šerifović je rekla kako obe izgledaju kao da su ispale iz filma "Star Wars", ali da je njihov trud vidljiv. - Dragice moju pesmu si otpevala okej, a u obe pesme si bila korektna. Ništa tu nije bilo ni drastično ni fantastično - rekla je Marija Šerifović i pitala Dunju da li stvarno misli da je sad pevački bila bolje nego u prethodnim krugovima:
foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda
- Ja sam dala i scenski nastup i pevanje i harizmu i energiju i sve sam dala ovdje na sceni... - rekla je Dunja. Umešala se Viki Miljković i pitala Mariju šta tu nije valjalo, a Marija je besno ustala sa stolice i rekla: - Ajmo ljudi nemojte da se za****** i da se igramo šarene laže. Svi znaju čemu služe ovakvi kandidati. Jedno je šou, a drugo je pevanje i vi ste šou! Dunja je gledala Mariju u šoku, mahnula rukom i napustila scenu. Viki Miljković je pokušala da smiri Mariju, a kako se završio ovaj skandal pogledajte u video snimku.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.