Zli jezici, šta ćemo sad? Oduševiće vas šta će Anastasija uraditi s parama od rođendana!
Foto: Dragan Kadić

mala zna znanje

Zli jezici, šta ćemo sad? Oduševiće vas šta će Anastasija uraditi s parama od rođendana!

Izgleda da je najvažniji događaj ove godine punoleststvo Cecine ćerke, a mnogi se pitaju šta će biti s poklonima koje bude dobila. Evo odgovora
Objavljeno: 13:32h

Velika žurka se sprema večeras u Hajatu. Najpoznatija srpska tinejdžerka Anastasija Ražnatović slavi 18. rođendan. Bubreg, papričice, srednji prst, zadnje parče hleba: Šta duhoviti Srbi poklanjaju Cecinoj ćerki za 18. rođ! Iako je ceo dan zauzeta pripremama da bi zablistala, imala je vremena i da razmisli o tome šta će uraditi s delom poklona koji će dobiti. Zbog čega je Anastasijin rođ najvažniji događaj u Srbiji? Zbog jedne jedine stvari! I svi znamo koje! Za 18. rođendan kod nas se obično poklanja novac, da osoba može da kupi ono što joj treba, tako da će ga verovatno i Anastasija dobiti. Anastasija, šta to uradi? Nećeš valjda takva na rođ?! (FOTO)

foto: Dragan Kadić
Ona je predložila Ceci da deo daju u humanitarne svrhe. Može li bizarnije? Ovo su najuvrnutiji pokloni za Anastasijin 18. rođendan! (FOTO) Povodom nedavnih šala na Fejsbuku povodom Anastasijinog rođendana Ceca je rekla da bi bolje bilo da su sve te šaljivdžije donirale po jedan evro najugroženijima nego što su prozivali njenu ćerku. Ceca odbrusila hejterima Anastasije: Gde ste bili kada se sakupljala pomoć za ugrožene?!
foto: Dragan KAdić
Anastasija će donirati novac zbog ugroženih, a ne zbog toga da bi mediji opet o tome pisali, ali je Ceca na kraju potvrdila da će njena ćerka, deo novca pokloniti u humanitarne svrhe. Da l je realno? Džej Lo peva na Anastasijinom rođu! Ali pravi šok je izdanje u kom dolazi u Srbiju! (FOTO)
foto: Dragan Kadić
– Dobro, tačno je! Tu odluku je Anastasija sama donela i ja sam je svim srcem podržala. Još razmišlja da li da uplati novac na račun ili sama kupi šta im je neophodno i odnese u Zvečansku – rekla je Ceca Ražnatović. A šta tamo rade migranti, Čeda, Betmen, Vučić... 15 najkomičnijih prozivki za Anastasijin rođ! Svaka čast, mala! (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.