Ceca za goste ispekla prasiće! Evo čime će još Srpska Majka častiti za ćerkin rođ!
Foto: Dragan Kadić

sve spremno za slavlje

Ceca za goste ispekla prasiće! Evo čime će još Srpska Majka častiti za ćerkin rođ!

Služiće se kokteli od rakova i škampi, pite, salate, roštilj, riba, grilovano povrće, sirevi, jagnjeće, teleće i praseće pečenje, kao i slatki specijaliteti
Objavljeno: 14:07h

Sve je spremno za večerašnju gala proslavu punoletstva Anastasije Ražnatović. Njena majka Svetlana Ceca Ražnatović vodila je računa o svakom detalju, a posebnu pažnju posvetila je meniju - objavio je "Kurir". Zli jezici, šta ćemo sad? Oduševiće vas šta će Anastasija uraditi s parama od rođendana! Kako ovaj list saznaje, ispred Kristalne dvorane u hotelu "Hajat", gde će biti upriličena rođendanska zabava, biće postavljen švedski sto. Može li bizarnije? Ovo su najuvrnutiji pokloni za Anastasijin 18. rođendan! (FOTO) Služiće se kokteli od rakova i škampi, pite, salate, roštilj, riba, grilovano povrće, sirevi, jagnjeće, teleće i praseće pečenje, kao i slatki specijaliteti.

foto: Damir Dervišagić
Folk zvezda će oko ponoći održati govor, kao što je bio slučaj i na veselju sina Veljka, a biće prikazan i kratak film o Anastasijinom odrastanju. A šta tamo rade migranti, Čeda, Betmen, Vučić... 15 najkomičnijih prozivki za Anastasijin rođ! - Pripreme za gala slavlje privode se kraju, a Anastasijino punoletstvo biće, prema mišljenju mnogih, žurka godine. Ceca i njena naslednica ništa nisu prepustile slučaju, a akcenat su stavile na meni, uređenje sale i, naravno, muziku - kaže naš dobro obavešten izvor. Bubreg, papričice, srednji prst, zadnje parče hleba: Šta duhoviti Srbi poklanjaju Cecinoj ćerki za 18. rođ! On je dodao da u hotelu uveliko pripremaju hranu. - Na švedskom stolu će biti svega i svačega - od morskih plodova, preko kuvanih jela do telećeg, jagnjećeg i prasećeg pečenja, na čemu je posebno insistirala pevačica. Slavljenička torta imaće nekoliko spratova i biće lepo dekorisana - kaže izvor lista. (Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.