Humanost na delu! Milica Todorović ispunila želju obožavateljki oboleloj od raka! (FOTO)

svaka čast

Humanost na delu! Milica Todorović ispunila želju obožavateljki oboleloj od raka! (FOTO)

Pitala sam se kako ću to izdržati, kaže pevačica, koja je ostvarila san obožavateljki oboleloj od raka
Objavljeno:

Pevačica, Milica Todorović pokazala je na delu koliko je humana. Ti moje zlatooooooo! Poznati bitbokseri iz Nemačke prepevali domaći hit, i oduvali! (FOTO) (VIDEO)

uživala uj svakom trenutku, kaže pevačica Milica Todorović, koja je pristala da svojoj obožavateljki Zorici, koja boluje od raka jajnika, otpeva omiljenu pesmu "Tri čaše", i to baš na Dan borbe protiv raka jajnika.
Bol ne prestaje... Posle ubistva majke sam... Naša pevačica otvoreno o najvećoj drami! (VIDEO) borbenom duhu. A kada je nekome potrebna pomoć, uvek sam tu, rekla je Milica Todorović: - Zorica je poželela da joj otpevam "Tri čaše". Izgleda da je ta pesma pozitivna i da budi neku pozitivnu energiju. Divim se Zorici i njenom borbenom duhu.
ne mogu da preskočim. Učestvujem na humanitarnim koncertima jer, kao što rekoh, naše malo je njima mnogo - kaže Milica. Na pitanje da li je inače u životu plačljivica, pevačica odgovara: a moja pesma kaže "ni ove noći neću da plačem zbog sitnica". Malo je "opozitno". Ipak, kada se sretnem sa ovakvim ženama shvatim koliko se ponekada bez potrebe nerviramo.
Blic.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.