Svaki dan je na TV-u i pola Srbije ga mrzi! Ovaj brkati pubertetlija danas je jedan od najbogatijih Srba!

Ko bi rekao?

Svaki dan je na TV-u i pola Srbije ga mrzi! Ovaj brkati pubertetlija danas je jedan od najbogatijih Srba!

Kao mladić bio je jako smešan - šiškice, brčići i preozbiljan izraz lica krasili su danas jednu osobu, koja nam praktično iskače i iz frižidera, ne samo sa TV-a!
Objavljeno: 09:17h

Direktor Grand produkcije, koja je stvorila brojne pevače, drastično je promenio opis od tinejdžerskih dana. Zanimljivo je da je tada izgledao mnogo ozbiljnije nego danas. Da li biste je vi otpustili? Marija Šerif surovo oplela po Saši Popoviću i Zvezdama Granda! (FOTO) Sašu Popovića pamtimo još iz filmova koje je snimao sa Lepom Brenom i po njihovim muzičkim počecima. Danas bismo mogli da kažemo da su njih dvoje kumovali karijerama mladih zvezda poput Darka Lazića, Rade Manojlović, Milice Todorović, Tanje Savić, Baneta Mojićevića i mnogih drugih Zvezda Granda.

Sašu u emisijama gotovo uvek vidimo nasmejanog i dobro raspoloženog. Spremnog na to da prihvati kritike, ali i uzvrati. Kada je bio maturant, Popović je izgledao veoma ozbiljno. U odelu, sa kravatom i brkovima poput odraslog čoveka, sigurni smo da ga većina ne bi prepoznala.
U svakom slučaju, danas ga folkerska polovina Srbije obožava, ali ga isto tako oni koji baš ne vole narodnjake i Grand - preziru. Takav vam je život slavnih... (Espreso.co.rs/ Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.