Bliznakinje, Vojin i ja... Sloboda Mićalović otkrila tajnu 10-godišnjeg braka! Ovaj detalj je prevagnuo!

intimni planovi

Bliznakinje, Vojin i ja... Sloboda Mićalović otkrila tajnu 10-godišnjeg braka! Ovaj detalj je prevagnuo!

Poznata glumica je istakla kako joj je savršena veza koju ima sa svojim suprugom Vojinom Ćetkovićem najjači oslonac u životu
Objavljeno: 10:25h

Proslavljena glumica je za magazin Story rekla da su joj porodični mir i sklad na vrhu liste prioriteta, a da je savršena veza puna razumevanja koju ima sa svojim suprugom, glumcem Vojinom Ćetkovićem, stub zajednice u kojoj su na prvom mestu njihove naslednice, bliznakinje Vera i Mila.

Ljubav je najvažnije osećanje u životu popularne glumice Slobode Mićalović (34) koja skoro deceniju i po uživa u emotivnoj vezi i braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem (44). Pored toga što su oboje uspešni u svojim poslovnima, supružnici najviše pažnje posvećuju njihovim šestogodišnjim bliznakinjama Mili i Veri koje su likom i karakterom potpuno iste kao i njihovi roditelji. I dok bi mnogi možda rekli da je Sloboda ostvarila sve svoje velike životne ciljeve pošto je glumila u brojnim pozorišnim komadima i TV serijama, ali i u filmu Emira Kusturice "Na mlečnom putu" u kom je igrala sa Monikom Beluči, ona i dalje mašta o danima koji dolaze. Tačna i pravična Boba, kako joj tepaju njeni najmiliji, mnogo pažnje posvećuje porodici, a s obzirom na to da je veoma organizovana i brižna, već planira kako će njen život izgledati za deset godina i na koji način će vaspitavati svoje devojčice kada uđu u pubertet. A to što već sada planiraju tako daleko budućnost - svakako je jedna od tajni dobrog i uspešnog braka sa kolegom Vojinom Ćetkovićem!
Iako ne voli da priča o svom privatnom životu, u intervjuu koji je dala sa mnogo ljubavi govorila je o ćerkicama, suprugu, tradiciji, ali i najintimnijim planovima i željama. Na pitanje kako je provela uskršnje praznike, Sloboda je odgovorila: - Odlično, sve vreme bili smo u vikendici, u krugu porodice. S nama su bile moje sestre, majka, otac i deca, svi smo bili na okupu. Uprkos lošim vremenskim uslovima, atmosfera je bila lepa i vesela.
Story
Kompletan intervju možete pročitati u magazinu Story. (Espreso.co.rs/ Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.