Jedna je snajka! Pogledajte zašto se na Severininoj svadbi jela samo srpska hrana! (FOTO)

konačno priznala

Jedna je snajka! Pogledajte zašto se na Severininoj svadbi jela samo srpska hrana! (FOTO)

Pevačica se konačno osvrnula na mnogobrojna pisanja o njenoj “srpskoj svadbi”
Objavljeno: 17:48h

Otkako je postala srpska snajka Severina uživa u bračnom životu, ali, osim idiličnih fotografija na Instagramu, hrvatska zvezda ne deli nikakve detalje sa javnošću o onome šta se dešava iza zatvorenih vrata. Severina otkrila u čemu se oseća najseksepilnije, a njen odgovor će vas iznenaditi! (FOTO)

U jednom od retkih intervjua koje je dala u poslednje vreme, za “Esquire” magazin, Seve se dotakla teme o kojoj se mesecima pričalo po kuloarima, a u pitanju je, naravno, spektakularna svadba na kojoj je rekla sudbonosno da pred Igorom Kojićem. Sad se sigurno kaju: Ove pesme naše zvezde su odbile, a one su postali neviđeni hitovi! (VIDEO) - Obožavam folklor kao i sve dobro što smo dobili u naslijeđe iz svih krajeva bivše Jugoslavije. Kad sam predstavljala Hrvatsku na Eurosongu sa sobom sam povela momke iz najstarijeg i najpoznatijeg folklornog društva Lado, koji su osvajači nagrada diljem svijeta. Oni su bili obučeni u naše nošnje i opanke, a pjevali smo Moju štiklu. To mi je bilo zanimljivo i intrigantno. Opanak i štikla. - Pjesma je izazvala kontroverze, jer smo predstavljali Hrvatsku sa ojkanjem i opankom kamuflirajući je u štiklu. A nije baš da imamo veliku ostavštinu bečkih valcera na našim prostorima. I mi nikad nećemo moći napraviti bolji hip-hop od Amerikanaca. Folklora se ne treba sramiti, nego ga njegovati, kao i tradiciju i sve što ide uz to. Severina se ugojila 70 kilograma? Pevačica u nikad viđenom izdanju! (FOTO)
Severina je prokomentirsala i pisanja o njenoj “srpskoj svadbi”. - Vjenčanje je bilo veselo, a bilo je i na neki način i umjetničko. Smiješno je što su čak pisali i kritike o vjenčanju, kao da je predstava, iako uostalom, svadbe i sahrane i jesu na neki način predstave. Tradiciju smo najviše ispoštovali u hrani. Jela se srpska kuhinja koja je senzacionalna. To je najbolja svadba na kojoj sam bila. Igor i ja smo uživali, a moja mama, Dragan i Olja bili su presretni, zaključila je. (Espreso.co.rs/Bulevar B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.