Sad se sigurno kaju: Ove pesme naše zvezde su odbile, a one su postali neviđeni hitovi! (VIDEO)

malčice su se prevarili

Sad se sigurno kaju: Ove pesme naše zvezde su odbile, a one su postali neviđeni hitovi! (VIDEO)

Veliki broj srpskih zvezda u jednom trenutku svoje karijere napravili su kobne greške - odbili su pesmu koja je proslavila nekog drugog
Objavljeno:

Ne kaže se za džabe u našoj zemlji "Nije kome je namenjeno, nego je kome je suđeno". Ova izreka se i te kako može primeniti i na našu muzičku industriju. Veliki broj naših zvezda je u nekom trenutku svoje karijeje doneo pogrešnu odluku - odbili su pesmu koja je postala neviđeni hit. Od Mike Antića i Bebi Dol do Jokse i Šerif Marije! 5 decenija Srbije na Evroviziji (VIDEO) Daleko od toga da ih je zbog ove pogrešne odluke slava zaobišla, ali su se sigurno u nekom trenutku pokajali. Usne vrele kao žar: 7 razloga zbog kojih je Nino bio turbofolk legenda 90-ih! (VIDEO) Ovo su samo neke od pesama koje su naše zvezde odbile, pa su one otišle u ruke drugih muzičara i postale pravi hitovi. Za koga biste vi glasali? Sve ex-Yu pesme na ovogodišnjem Evrosongu! (FOTO) (VIDEO) 1. Riblja Čorba - "Kad hodaš" Bajaga, koji je napisao ovu pesmu, iako je u to vreme bio član "Riblje čorbe", prvo je ponudio Zdravku Čoliću. Međutim, Čola je ovu pesmu odbio. S obzirom na to da je ova numera postala jedna od najlepših balada na našim prostorima, možemo samo da pretpostavimo koliko se Čola zbog ove odluke kaje.

Bajaga - "Berlin" koje Čorba u periodu između 1978. i 1984. godine izdaje zapravo su Bajagine pesme, poput stvari "Kad hodaš", "Ja sam se ložio na tebe", "Nemoj srećo, nemoj danas"
bila je i pesma "Berlin", koja se kasnije, kada je Bajaga napustio bend , našla na njegovom prvom albumu "Pozitivna geografija".
Ceca Ražnatović "Beograd" Dino Merlin Vesni Zmijanac
Vesna je u tom periodu bila u drugom stanju, pa je svojevrsnu himnu Beograda prepustila svojoj mlađoj prijateljici Ceci. I gorko se, verujemo, pokajala.
Denis & Denis - "Program tvog kompjutera" prvobitno je bio namenjen Slađani Milošević
da ga oni objave, s tim da zadrže devojku koja peva na demo snimcima. Marina Perazić
Goca Lazarević - "Vidovdan"
Milan Popović Zahar ovu pesmu je namenio Ani Bekuti Ana izjavila kako joj je jako drago što je pesma demantovala i što je postala veliki hit. pripala Goci Lazarević, Zaharevoj ženi.
Oliver Mandić "Ljuljaj me nežno" zapravo nije bio namenjen njemu. ali je pesma trebalo da pripadne Maji Odžaklijevskoj te su nagovorili Olivera da on sam otpeva pesmu. i Mandića je zagolicala da nastavi istim putem. Ostalo je istorija.
Magazin "Ti si želja mog života" autor Tonči Huljić prvo je ponudio pevaču Miroslavu Iliću
Toše Proeski "Sve je ovo premalo za kraj" objavljena posthumno, zapravo je prvobitno bila ponuđena pop pevaču Željku Vasiću. kako se nikad zbog tga nije pokajao jer pesma mnogo lepše zvuči u Tošetovoj izvedbi.
Neda Ukraden "Zora je" najpopularnija pesma Nede Ukraden
Severina "Brad Pitt" Aspirinci su provobitno ponudili Radi Manojlović Rada je ostala bez letnjeg hita i pesmu je snimila Severina jer su želeli da se osvete pevaču Milanu Stankoviću, preko njegove tadašnje devojke.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.