Ovo je godina estradnih bebaca! 9 parova kojima je ova godina najsrećnija u životu! (FOTO)

čestitamooooo

Ovo je godina estradnih bebaca! 9 parova kojima je ova godina najsrećnija u životu! (FOTO)

Najlepši trenutak u njihovom životu zadesio je neke od naših estradnih lepotica u isto vreme. Ove zvezde će se uskoro naći u ulozi mame, a kako će se u njoj snaći, to ćemo tek videti
Objavljeno:

Pojedinim parovima na našoj estradi se ove godine sreća ludački osmehnula te će uskoro postati bogatiji za još jednog člana porodice. Neke naše lepotice su uveliko trudne i svakim danom su sve bliže samom porođaju, dok su pak druge već pre nekog vremena pregurale taj važan momenat i sada već uživaju u toplini svoga doma. 10 najvećih tuča na domaćoj estradi: I Tajson bi se uplašio kad oni pobesne! (VIDEO) Već nekoliko dana unazad se samo o trudnicama i porodiljama priča, što zbog Marije Karan koja se nedavno porodila, što zbog drugih dama čija je trudnoća došla nekako u isto vreme. Slatko ili odvratno? Marija Karan objavila neobičnu fotku posle porođaja (FOTO) Ovo su samo neke od njih koje će uskoro menjati pelene i slušati bebeći plač po ceo dan. Stil je njeno drugo ime! 7 neverovatnih kombinacija zbog kojih je Seve modna boginja! (FOTO) 1. Danijela Buzurović

Voditeljka i njen suprug Stefan uskoro će proširiti svoju porodicu još jednim članom. s obzirom da Danijela i Stefan već imaju sina Nestora, posebno ih je obradovala činjenica da će lepa voditeljka u maju na svet doneti devojčicu. O imenu su već počeli da razmišljaju, ali će konačnu odluku doneti kada se beba rodi.
2. Jovana Pajić
Pevačica koja je u braku sa pevačem "Tropiko benda" Aleksandrom Cvetkovićem, početkom aprila postaće majka još jedne devojčice. Jovana i Aleksandar već imaju ćerku Helenu koja se raduje što će dobiti sestru. Srećni supružnici još uvek nisu odabrali ime za bebu.
Zuhra, Gazmen, Behljulj, Lepava, Razija... Da, ovo su prava imena srpskih estradnih zvezda! 3. Svetlana Grubor Voditeljka Svetlana Grubor i njen suprug Aleksandar krajem februara postali su roditelji dečaka. Voditeljka je rodila sina nekoliko dana pre termina. Nakon venčanja u oktobru Svetlana i njen suprug s nestrpljenjem su iščekivali dan kada će postati roditelji.
- Bila sam presrećna kada sam saznala da sam u drugom stanju, to je jedan od najlepših osećaja koje sam do sada doživela. Iako sam u prvom trenutku bila uplašena, sreća je brzo nadvladala strah. Prve dane trudnoće podnela sam prilično teško, čitav avgust provela sam u krevetu. Moj doktor Jovan Rudić iz GAK Narodni front od početka brine o mojoj trudnoći, imam puno poverenje u njega i znala sam da će ti teški dani brzo proći. Tako je i bilo, brzo sam se prilagodila svom novom životu - rekla je Svetlana na magazin "Story" krajem prošle godine.
4. Tamara Dekarić
Manekenka Tamara Dekarić i njen izabranik Simon početkom januara su proslavili dve godine ljubavi, a na proleće dobijaju prinovu. Tamara će na svet doneti devojčicu, a ona i njen suprug sa nestrpljenjem očekuju trenutak kada će upoznati svoju ćerku.
5. Kristina Radenković
Glumica i voditeljka kviza "Slagalica" ovog meseca postaće mama devojčice. Kristina i njen verenik Nikola Radojević jednom prilikom su izjavili da znaju kako će nazvati ćerku, ali da ne žele da otkriju ime jer je veoma neobično i čudno. Kristina i Nikola će se venčati tek posle porođaja, jer žele da im ćerka bude gost na svadbi.
6. Seka Aleksić Pevačica i njen suprug Veljko Piljikić nakon pet godina braka uspeli su da ostvare svoju najveću želju. Kako je Seka nedavno rekla da je sve u božjim rukama, tako im je dar sa neba napokon stigao, što je obradovalo njihove brojne prijatelje s estrade. Seka je već počela da razmišlja o tome kakva će mama biti i da li će se u toj ulozi snaći.
- Mislim da ću biti veoma stroga mama, ali ne mogu da budem sigurna jer još ne znam kakav je osećaj kad imate svoju decu. Ali uverena sam da će Veljko biti popustljiv - rekla je pevačica za Story.
7. Bojana Barović Manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić postaće roditelji za sedam meseci. Pol deteta im nije važan i željno iščekuju trenutak kada će se u njihovom domu začuti plač bebe.
Bojana i Nikola su se upoznali tokom učešća u rijaliti programu "Survivior" 2010. godine, tokom kog su započeli svoju vezu. Zbog Bojaninih modnih angažmana, par je jedno vreme živeo na relaciji Srbija-Amerika.
8. Marija Karan
Glumica i američki producent Džoel Lubin pre nekoliko dana postali su roditelji dečaka. Marija i Džoel sinu su dali ime Marko Leo. Glumica je na društvenim mrežama podelila fotografiju sa sinom, a čestitke su došle sa svih strana.
9. Jovana Balašević
Ćerka popularnog kantautora Đorđa Balaševića, glumica Jovana Balašević u decembru je postala mama devojčice. Jovana i njen izabranik Aleksandar Jovanović već imaju ćerku Simonu. (A. Đ. / T. Ž.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.