DETALJI KOJI OTKRIVAJU ISTINU: Cele godine prolazio pakao, a ovo su DOKAZI da je Tošić u TEŠKOM emotivnom stanju!
Duško Tošić, Foto: Printscreen

OVO JE SVIMA PROMAKLO

DETALJI KOJI OTKRIVAJU ISTINU: Cele godine prolazio pakao, a ovo su DOKAZI da je Tošić u TEŠKOM emotivnom stanju!

Kad se sve sabere, prethodna godina ga je baš dokrajčila

Objavljeno: 14:21h

U celoj drami porno-skandala Jelene Karleuše, i bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa (29), najdeblji kraj je čini se ipak izvukao Duško Tošić, fudbaler i pevačicin suprug. Posle javne sramote, i emotivnog brodoloma koji preživljava već danima, fudbaler se nalazi u jako lošem psihičkom stanju, priča je koja kruži među njegovim bliskim ljudima, a prenose mediji.

foto: Instagram

Ako je tako, ovo je međutim samo šlag na tortu, i na sve loše stvari koje su se Dušku dešavale cele prethodne godine, koja je maltene od starta krenula nizbrdo, ako se ne računa period dok je još bio u Bešiktašu. Evo kad je i kako počeo Tošićev sunovrat: Naime, Duško je u Bešiktašu bio jedan od glavnih igrača osmine finala lige šampiona 2018, a odmah nakon toga uzeli su ga Kinezi, što je bio vrhunac njegove karijere. I umesto da mu karijera krene uzlazno, počela je strmoglavo da se urušava. Jedan od najvećih kikseva u ovoj godini desio se na utakmici protiv švajcarske na SP u Rusiji, u drugoj utakmici. Pri rezultati 1:1, Tošić je propustio priliku da faulira Šaćirija koji se prošetao do našeg gola i postigao pobedonosni pogodak.

Duško Tošić: cela mu je godina bila loša
Duško Tošić: cela mu je godina bila loša foto: Dado Đilas

Osim toga, Tošić u Kini, ruku na srce, i nije dobio previše prilika da se istakne i dokaže. Od juna 2018. godine, on je odigrao samo 13 utakmica, dok je ostale proveo na klupi kao rezervni igrač. Da bi već loša situacija bila još gora, pred kraj prošle godine krenuli su da se nižu i privatni krahovi i to jedan za drugim. Tošiću je 19. septembra preminuo otac, što je svakako bio jedan od najtežih životnih udaraca do sada. A na već loše psihičko i emocionalno stanje, pre tri meseca u priču ulazi i Ognjen Vranješ, i to navodno kao ljubavnik njegove supruge.

foto: Printscreen/Instagram

Pre tri meseca Vranješ je prvi put na instagramu napao JK, a Tošić je baš tada podbacio u utakmici koju je igrao za Gvangžu protiv Tjanđin Kvanđin, kada je bio, po mnogim kritikama, direktan krivac za čak tri od šest golova koje je njegov tim primio.

Tačno na Božić kreću ozbiljna javna prepucavanja između Karleuše i Vranješa, a zanimljiv je i podatak da je kako se pisalo, samo 15 dana pre prve objave na instagramu, Duško navodno prepisao kuću na Jelenino ime.

Pre nekoliko dana do javnosti su dospele eksplicitne fotgrafije na kojima se navodno nalazi Jelena Karleuša, a koje su nastale iz njihovog telefonskog razgovora, na kojima se vidi kako pevačica navodno masturbira. JK je zatim insistirala na tome da je u pitanju fotomontaža, te molila sve da se afera u medijima ne nastavlja, jer kako je rekla želi da zaštiti supruga i decu, a zatim prilikom opravdavanja sebe, otkrila mladeže i ostale detalje, te i one stvari koje eventualno još uvek nismo videli.

foto: Printscreen

Nakon što je uvidela da njena afera ipak ima nastavak, JK je rešila da se povuče, pa se uputila kod supruga u Kinu, odakle se dva dana nije oglašavala, a onda za Tošićev rođendan objavila fotografije koje je trebalo da predstavljaju demant svih navoda o razvodu i njihove krize u braku. I mada se Tošić oglasio još na počeku afere rečenicom "Sada smo još jači" - što je poručio tada, to baš i ne deluje tako, ako je sudeći po pisanjima medija i pričama iz izvora bliskih fudbaleru.

Duško Tošić: Vidno mršaviji
Duško Tošić: Vidno mršaviji foto: Printscreen

On je kako se priča duboko povređen, na ivici je nervnog sloma, a navodno se čak poverio i prijateljima kako razmišlja da bi mogao sebi da oduzme život, iako je međutim putem svog instagrama, objavivši fotografiju sa svojom suprugom pokušao da ukaže na to kako je sa njima bez obzira na to, sve u redu.

Na redovnim treninzima prvih nekoliko dana se navodno nije pojavljivao, a a vidno je i smršao, što se može videti i sa najnovijih fotografija, a što i ne čudi s obzirom na burnu godinu koju je imao, te na neslavan završetak iste.

foto: Profimedia/Sonja Spasić/Dado Đilas

Pa iako su mnogi slutili kako bi ovo moglo da mu ugrozi karijeru, Tošiću je međutim pre dva dana ponuđen ugovor za isti tim, a ovog puta visina honorara je uvećana drastično. Umesto 5.8 miliona evra po sezoni, on će sada zarađivati 8,5 miliona. Karijera je evidentno jedina svetla tačka trenutno, mada čini se da novac nekada nije presudan za sreću. Podsećamo, JK i Vranješ bili su u vezi navodno dve godine, što je fudbaler nedavno i obelodanio na svom Instagram profilu. Priča se kako je veza Vranješa i Karleuše bila turbulentna, te da su oni istu više puta prekidali ali se i vraćali jedno srugom, a da je tokom jedne od pauza Vranješ je uplovio u romansu sa Katarinom Grujić, koja je navodno potpuno potonula nakon pomirenja pop dive i bosanskog fudbalera.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.