Ja sam drolja i sponzoruša, stavi mi u dupe! Brutalne prozivke (ili istina) za verenicu Nikole Pekovića!

čeka se reakcija gorostasa!

Ja sam drolja i sponzoruša, stavi mi u dupe! Brutalne prozivke (ili istina) za verenicu Nikole Pekovića!

Da li će slavni NBA košarkaš morati da upotrebi pesnice da zašiti čast svoje verenice? Kako biste vi reagovali da vašoj izabranici neko uradi ovo?
Objavljeno: 14:30h
Verenica Nikole Pekovića Violeta Milinković našla se na udaru bivšeg dečka, koji je njena rodna Pljevlja oblepio plakatima na kojima otkriva njenu navodno burnu prošlost. Šta rade kad su sami? Aleksandra Prijović otkrila intimne detalje veze sa Filipom Živojinovićem!
Fonet/Aleksandar Koković
Odštampao je plakate s Violetinim fotografijama i zalepio ih na bandere. Njima se obratio javnosti u prvom licu u njeno ime.
Pošto sam pobegla iz PV od je*ača - laži i poziva, otišla sam u Ameriku da se sklonim. Zovu me Bakutan ili Starka jer tako me znaju u krugovima đe se k*ešem.
Kurir
Abortirala sam već dva puta. U Podgorici prvi put u trećem mesecu trudnoće. U Podgorici drugi put u drugom mesecu. Najviše volim u guzu, tu sam sigurna. Volim mlađe muškarce jer sam sponzoruša i gledam interes da ga iskoristim. Glumim sve samo da dođem do cilja.
U PV ću raditi do aprila, a onda bjež odatle, udajem se Ko mene oženi, ima čitav život da se stidi jer me dosta ljudi zna kao ološ, smeće i d*olju Kurir.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.