Nikako da preboli Helenu: Joca raskinuo vezu s ćerkom Zorice Brunclik i Kemiša!

prva ljubav zaborava nema

Nikako da preboli Helenu: Joca raskinuo vezu s ćerkom Zorice Brunclik i Kemiša!

Pevač Jovan Stefanović raskinuo je kratku vezu sa Zlatom, najmlađom ćerkom pevačice i harmonikaša
Objavljeno: 10:13h

Mladi pevač, Jovan Joca Stefanović, na radost ženskog dela populacije, ponovo je slobodan! On se neko vreme zabavljao sa Zlatom, najmlađom ćerkom Zorice Brunclik i Kemiša. Našli smo dvojnicu lepe Helene! Sloba i Topalko sigurno ne bi primetili razliku! A vi? (FOTO)

- Pošto su ljudi već saznali, evo da kažem, jeste, bio sam u kratkoj vezi sa Zlatom. Nekih poslednjih par meseci to nije išlo i šta da radi čovek, mora da krene dalje - rekao je mladi pevač u emisiji Ekskluziv. Slobo šta ti bi?! Pevač spreman na sve zbog Helene! Pogledajte šta je uradio sebi! (FOTO) Jovan i Zlata su se razišli bez svađa i teških reči, tako da su ostali u dobrim odnosima, ali pevač ipak ne gubi vreme. Jovan je već prokomentarisao kako je manekenka koja glumi u njegovom novom spotu veoma slatka.
Ljubav ne zna za godine! Matori šmekeri sa srpske estrade koji su smuvali klinke! (FOTO) Jovan je dugo vremena bio u vezi sa Helenom, lepom Topalkovom kći, ali se ta ljubav ipak ugasila. Helena je ubrzo utehu pronašla u kolegi Slobi Vasiću sa kojim je već mesecima u vezi. (Espreso.co.rs/ Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.