AMAN VIŠE S TOM SVADBOM! CECI PREKO GLAVE VELJKA I BOGDANE: Nisam ja PR Ražnatovića, IMAM SVOJE ZANIMANJE (VIDEO)
Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen

PRESELO JOJ!

AMAN VIŠE S TOM SVADBOM! CECI PREKO GLAVE VELJKA I BOGDANE: Nisam ja PR Ražnatovića, IMAM SVOJE ZANIMANJE (VIDEO)

Naša folk diva pred novogodišnje praznike odličnog je raspoloženja, a u intervjuu nam je otkrila sve detalje koncerta na Kosovu, a nije uspela da izbegne ni temu sina

Objavljeno: 13:14h

Pošto je u nedelju, pred više od deset hiljada ljudi, održala koncert koji će se na Kosovu dugo pamtiti, naša folk diva Svetlana Ceca Ražnatović puna je utisaka. Ona je još tamnošnjoj publici priznala koliko je emotivna bila sve vreme nastupa, i koliko i njoj znači što je tamo uz svoj narod, a sada je svoje impresije podelila i sa nama. Cecu smo sreli u Jagodini kod Dragana Marinkovića Palme, na snimanju novogodišnjeg programa, gde on tradicionalno svake godine okuplja najveća estradna imena, a veselje uvek traje do kasno u noć. I Ceca je ovde uvek stalan gost, a u nekom trenutku uspeli smo da je ukrademo sa žurke i postavimo joj par pitanja.

Presrećna zbog koncerta na Kosovu
Presrećna zbog koncerta na Kosovu foto: Printscreen

Prva tema je bila koncert na Kosovu.

- Hvala vam svima što ste ispratili moj odlazak i koncert na Kosovu. Osećam se počestvovanom što sam bila tamo. moram da priznam da nisam osetila nikakvu negativnu energiju. Nisam imala nikakvih problema na granici kao što se spekulisalo. Moram da kažem da je bilo i dosta Albanaca na mom koncertu, a to govori da ne treba da svađamo ljude. Ljude treba da mirimo. A ja sam otišla da budem uz svoj narod i ja ću uvek biti uz svoj narod. Što ne znači da drugi narodi, vere i nacionalnosti nisu dobrodošli. Moja muzika širi ljubav, pozitivnu energiju i da Bog da samo svi pevali i veselili se."

Pozvali su vas da ostanete. Pa kakav je osećaj kad vas iz tolike mase ljudi zamole da ostanete i da budete još sa njima?

Od Arkana je naučila šta stvarno znači biti patriota
Od Arkana je naučila šta stvarno znači biti patriota foto: Printscreen

- To je kompliment. To je baš ogroman kompliment, kad u svoj onoj muci i u onakvom naboju emocija, oni kažu "Ceco ostani", to znači da je moje prisustvo tamo bilo jako bitno. Bila mi je i želja da oni vide, da je i meni bitno što sam tamo. Znate, ja ne podržavam onaj patriotizam iz Beograda... iz toplih domova i tako dalje. To sam naučila od svog pokojnog supruga. Bila sam jako mlada i nisam imala razvijenu tu svest, pa i kad sam se ja bunila i govorila "Pa što ti, zašto uvek ti toliko o tom patriotizmu", on bi mi rekao "Lako je biti patriota iz svog toplog doma. Treba biti tamo na terenu, gde je našem narodu teško". Ja sam otišla na prvi poziv, nisam ni razmišljala da li treba ili ne treba. Ja mislim da svi mi treba da budemo jedni za druge tu. Otišla sam, za 24 sata se organizovao koncert. I poenta nije ni bila da ja sad tim ljudima pevam, nego da im pokažem na delu da je meni stalo.. I zaista mi jeste najiskrenije stalo. Presrećna sam i prezadovoljna, i nadam se da ću se opet pojaviti tamo i biti uz svu onu divnu decu, uz sve one divne studente, starije ljude, jer znam da im je to mnogo značilo.

Da li putujete u Meksiko?

- Ne, ne putujem u Meksiko, promeniće se datum.

Šta ste poželeli Veljku za rođendan?

Veljkov rođendan je njen najdivniji dan
Veljkov rođendan je njen najdivniji dan foto: Printscreen

- Šta može drugo majka da poželi detetu, osim da mi je živ, zdrav, i srećan, ništa drugo mi nije bitno. Što se mene kao majke tiče - imam sina koji je napunio 22 godine, i samo neka mi je živ i zdrav.

Kako ćete to obeležiti?

- Nek obeležava sam. Mene sigurno ne čeka, jer ima svoju organizaciju, što je potpuno prirodno. Ali kada su moji rođendani u pitanju - oni moraju da budu prisutni. A kad će svadba?

Dokle više!?
Dokle više!?foto: Printscreen

- Aman više s tom svadbom! Čitate li vi portale? Ja se ubih pričajući o tome da svadbe još uvek nema. Neću da pričam više, ja nisam PR Ražnatovića, ja imam svoje zanimanje. (smeh) Ceo intervju pogledajte u videu:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.