NIJE SE ŠALILA! Dara priprema TUŽBU za Georgieva: Neću dozvoliti da prođe nekažnjeno!
Rat između pevača Dare Bubamare i Vlade Georgieva ne prestaje, Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

pobesnela

NIJE SE ŠALILA! Dara priprema TUŽBU za Georgieva: Neću dozvoliti da prođe nekažnjeno!

Dara je rešila da stane na put njegovim prozivkama

Objavljeno:

Rat između pevača Dare Bubamare i Vlade Georgieva ne prestaje, a situacija je kulminirala kada je muzičar žestoko izvređao koleginicu na društvenim mrežama i nazvao je “letećim prasetom”.

Dara je rešila da stane na put njegovim prozivkama, kao i da ga kazni za izrečene, te se konsultovala sa advokatima oko tužbe.

Naime, posle nekoliko javnih prozivki i međusobnog prepucavanja, Georgiev je objavio Darinu sliku sa aerodroma uz poruku:

„Dobar dan dobri ljudi. E, znate da je Radojka Bubamara prase? Obično malo prase. Ali leti avionom, tako da je leteće prase, koje smrdi na znoj u avionima“, napisao je Georgiev na Tviteru.

Ovo je videla i pevačica, koja se oglasila na Instagramu.

foto: Printscreen/ Instagram/ darabubamara_official

„Psiho! Prijaviću te policiji“, bila je kratka i jasna Dara Bubamara.

Međutim, folkerka se tu nije zaustavila već je brže bolje i odreagovala:

- Dara je potpuno pobesnela. Odmah je pozvala svoje advokate i rekla im da hoće da podnese tužbu. Razgovarali su o detaljima, Bubamara je dobila pravne savete, sad je samo na njoj da prelomi i definitivno podnese prijavu. Mada, koliko besna je bila u trenutku kad je videla objavu, velike šanse su da će ovog puta zaista tužiti Georgieva za uvredu časti. Rekla je da neće dozvoliti da prođe nekažnjeno, jer zaista smatra da je preterao. Nije mogla da veruje koliko daleko je on spreman da ode, ali eto, drago joj je da ju je javnost podržala, te da su brojni ljudi osudili Vladin postupak - otkriva naš izvor blizak pevačici.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Darom Bubamarom kako bismo proverili ove navode i upitali je da li je već podnela krivičnu prijavu, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili komentar.

Inače, sukob Dare Bubamare i Vlade Georgieva datira od Bubamarinog učešća u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“, u kojoj je Georgiev bio jedan od članova žirija. Pevačica je istakla kako je sa kolegom u lošim odnosima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Puls online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.