DARKO JE U DUGOVIMA DO GUŠE, MNOGI GA JURE? Roditelji skupljaju pare i prodaju kuću kako bi izvukli sina iz ROPSTVA
Roditelji Darka Lazića, Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

OVO JE STRAŠNO

DARKO JE U DUGOVIMA DO GUŠE, MNOGI GA JURE? Roditelji skupljaju pare i prodaju kuću kako bi izvukli sina iz ROPSTVA

Kako prenose mediji osim što prodaju imovinu, pevačevi mama i tata zovu redom sve ljude za koje misle da su dužnici njihovog sina

Objavljeno:

Roditelji Darka Lazića navodno prodaju njegovu kuću u Brestaču, zovu pevačeve dužnike, rade sve kako bi sina izvukli iz problema jer duguje popriličan novac.

Kako prenose mediji osim što prodaju imovinu, pevačevi mama i tata zovu redom sve ljude za koje misle da su dužnici njihovog sina.

Roditelji su očajni i pokušavaju na sve načine da izvuku svoje dete iz problema. Znaju da mu zelenaši neće oprostiti nijedan evro. Darko ih je, kad god bi prokockao veću sumu novca, lagao da je pozajmio nekom pare. Onda su oni zvali ljude za koje su mislili da su njegovi navodni dužnici i tražili im novac.

Darko je navodno krajem prošle godine jednom visokom policijskom službeniku dao 12.000 evra, a od njega je uzeo automobil "škodu superb", za koji je trebalo da doplati još 23.000 evra.

S obzirom na to da je brzo slupao auto, slagao je roditelje da je tom čoveku pozajmio 12.000 evra, a ne da mu je platio auto.

Kada su roditelji pozvali tu osobu da im vrati te pare, čovek je bio u šoku. Em Darko njemu duguje, em su ga označili kao dužnika.

Kako pišu beogradski mediji Lazićev otac Milan je, navodno "hteo da umre od sramote" kada je čuo pravu istinu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.