DARKA LAZIĆA SPASAO KOKAIN? Da nije bio drogiran, sigurno bi poginuo
Darko Lazić, Foto: Damir Dervišagić

šok informacije

DARKA LAZIĆA SPASAO KOKAIN? Da nije bio drogiran, sigurno bi poginuo

Darka Lazića je od sigurne pogibije, verovali ili ne, spasao kokain koji je neposredno pre teške nesreće konzumirao

Objavljeno: 09:13h

Naime, lekari su objasnili da je kokain supstanca koja podiže adrenalin u organizmu i samim tim Darko je uspeo da se izbori i preživi. Imao je više snage u sebi i samo zahvaljujući tome nije podlegao povredama!

Međutim, to je svakako mač sa dve oštrice jer Darko sada prolazi kroz apstinencijalnu krizu koja je jeziva, posebno u njegovom slučaju budući da se oporavlja od teških povreda.

- Zvuči bizarno, ali Darku je kokain, negde zaista pomogao da preživi, ali mu sada stvara meopisive probleme. On je dugo zavisnik i zato sada trpi krize, čak mu ni sedativi ne pomažu jer ne deluju kao na osobe koje nisu nikad konzumirale narkotike - započinje izvor i nastavlja:

foto: Dragana Udovičić

- U trenucima jake krize Darko je strašno uznemiren, vrti se po krevetu i sam sebe ugrožava, pa su lekari prinuđeni da ga vezuju. On je prilikom udesa polomio i rebra koja sada treba da zarastaju. a to je otežano ikoliko je on nemiran. Zato je uglavnom vezan u krevetu. Mnogo mu je teško, a tek ga čeka dug i neizvestan oporavak. Nervozan je, trese se zbog krize, vrti se po krevetu i samim tim rebra mu povređuju pluća pa dolazi do unutrašnjeg krvarenja - objašnjava izvor i nastavlja:

- Jako je teška celokupna situacija, a najteže je njegovim roditeljima, bivšoj ženi Ani koja sve to mora da krije od ćerkice, zatim verenici Marini. Mnogo su svi zabrinuti i nemoćni da sada bilo šta učine. Ne znaju jadni ljudi šta ih je snašlo. Obilaze ga redovno i mole se Bogu da sve prođe kako treba, ali moraju biti strpljivi pošto je oporavak idalje neizvestan, a dečko je na velikim mukama, kao i lekari koji daju sve od sebe da mu pomognu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.