NEDELJU DANA PRE STRAVIČNE NESREĆE, DARKO SPASAO ŽIVOT DEVOJČICI: Šta ti je život, šta sudbina!
Darko Lazić, Foto: Dragana Udovičić

pravi laf

NEDELJU DANA PRE STRAVIČNE NESREĆE, DARKO SPASAO ŽIVOT DEVOJČICI: Šta ti je život, šta sudbina!

Meštani Brestača, rodnog mesta Darka Lazića, za pevača imaju samo reči hvale! Ono što se dogodilo neposredno pred nesreću, raznežiće vas

Objavljeno: 09:40h
Jovana Veljković

Da je pevač Darko Lazić omiljen u mestu u kom je odrastao, i u kom i dalje provodi većinu svog slobodnog vremena, te da za njega svi meštani imaju samo reči hvale, bilo nam je jasno posle posete Brestaču.

Jedna nam je priča međutim posebno istopila srce.

Naime, po dolasku u Darkovo selo, odlučili smo da prvo sednemo u klub "Vajat", u kojoj Dako inače često ima nastupe. Ušli smo u lokal i seli da popijemo kafu, u nadi da ćemo naći nekoga sa kim bismo mogli da popričamo o pevaču. Osim straha da bismo mogli napisati nešto što im se ne bi svidelo, nema osobe koja nije raspoložena za razgovor o Darku, a konobar koji nam je poslužio kafu rekao je kao iz topa:

Pomoć koju je Darko organizovao za malu Draganu
Pomoć koju je Darko organizovao za malu Draganufoto: Filip Plavčić

"Ko? Darko? On je naš brat! Dobro nas je sve isprepadao, ali čujem damu je Bogu hvala bolje i baš nam je laknulo svima ovde. On je ozbiljan drug i prijatelj, pa kad neko nešto loše kaže za njega, zadavio bih ga", ispričao nam je konobar, kog smo pitali i kada je poslednji put Darko nastupao u njihovom klubu, tj. kada su ga poslednji put videli.

Darkova omiljena kafana u rodnom mestu
Darkova omiljena kafana u rodnom mestufoto: Filip Plavčić

"Ma dolazi on stalno. Svraća kad god je tu. A nastupao je poslednji put pre jedno dva meseca. I onda je nedelju dana pre ove nesreće zakazao nastup, od kog je sav novac trebalo da ide na žiro račun za lečenje male Dragane Antić. Ona je dete iz komšiluka. Ima tumor na mozgu, i da bi otišla u Francusku na operaciju od koje joj zavisi život, Darko je organizovao i ostale prijatelje i kolege da u tome učestvuju. Sve je bilo dogovoreno. Draganina sestra i svi njeni su bili presrećni. Već smo bili stavili i plakat, visio je na vratima, i onda se desilo ovo. On neće moći da peva za Draganu, ali će zato celu tu njegovu zamisao da izvede Miloš Brkić. Ma na sve je Dare mislio. On je jednostavno takav čovek. Zato ne volim kad čujem da ga pljuju" - iskren je konobar Darkovog omiljenog kluba.

Nakon što je prošle nedelje doživeo saobraćajnu nesreću, na ulazu u Brestač, kada je njegov auto usled neprilagođene brzine, sleteo sa puta i isprevrtao se, pevač Darko Lazić bio je u veštačkoj komi šest dana. Konstatovano mu je tada stanje politraume sa multiorganskim povredama, od kojih je svaka bila teška, kako je za Espreso.co.rs tada rekao direktor KBC Zemun, Dragoš Stojanović.

Pa iako se mnogo spekulisalo o tome koliko će pevačev oporavak trajati i šta će sve ostati kao posledice saobraćajne nesreće koju je preživeo, Darkova majka je za Espreso.co.rs potvrdila da je trenutno jedino sporna butna kost, zbog koje ga čeka operacija u narednom periodu, i isključila sva ostala nagađanja koja su uključivala aparate za disanje, i mogućnost da Darko ostane nepokretan.

Darka Lazića, međutim sasvim izvesno, posle svega ovoga čeka dug oporavak. Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.