JK se ispalila, brže-bolje obrisala post na Instagramu, ali mi smo ga snimili! (FOTO)

otkrila koga kopira

JK se ispalila, brže-bolje obrisala post na Instagramu, ali mi smo ga snimili! (FOTO)

Pevačica je na svom profilu jednom fotografijom otkrila ko su joj modni uzori koje ona svojim stajlingom pokušava da kopira
Objavljeno:

Od naše Dive se uvek očekuje da u svakom smislu bude bez greške. Što joj očigledno ne ide od ruke. Jelena Karleuša se u više navrata izblamirala svojim šokantnim autfitom, a danas se pevačica pošteno ispalila. Gde si pošla takva? Od ovih stajlinga Jelene Karleuše diže nam se kosa na glavi! (FOTO) Naime, Jelena je otkrila na svom Instagram profilu ko su joj modni uzori. Pevačica je postavila sliku Amber Rouz i Angele Rene poznatije pod imenom "Blac Chyna" sa komentarom "Volim vas".

Printscreen/ Instagram/ Jelena Karleuša
Sukobi, prozivke, uvrede i pljuvke: 10 najvećih svađa na srpskoj estradi (FOTO) (VIDEO) Očigledno je da Diva u ovim dvema bujnim lepoticama poronalazi svoje modne uzore. I sama je u više navrata kopirala njihov stajling i, bez blama, objavila fotku koja to otkriva na društvene mreže.

neodoljivo podseća na haljinu koju nosi Amber Rouz
Rene nije zapostavljena. Šok fotke naših zvezda pre plastičnih operacija! I same će se uplašiti kada vide svoje stare slike!
duga, ispeglana, plava kosa, za koju možemo reći da je Karleušin zaštitni znak. majušna princeza koja ume jako dobro da kopira.
da će tako da raskrinka svoj manjak maštovitosti.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.