BILA JE NAJLEPŠA ŽENA JUGE: Zarađivala je 3.000 EVRA po reklami, ali onda joj se svet srušio zbog EROTSKIH FOTKI, a evo kako izgleda danas!
Foto: Printscreen/Instagram

vrela slovenka

BILA JE NAJLEPŠA ŽENA JUGE: Zarađivala je 3.000 EVRA po reklami, ali onda joj se svet srušio zbog EROTSKIH FOTKI, a evo kako izgleda danas!

Zbog jednog skandala završila je učešće na Izboru za mis sveta

Objavljeno:

Nekadašnja mis Jugoslavije, Slovenka neopisive lepote kojoj je jedan set fotografija uništio snove, osvojila je mnoga muška srca, ali i simpatije lepšeh pola. Reč je o mis Jugoslavije 1983. godine Bernandi Marovt.

Bernanda je 1983. godine dobila titulu najlepše žene tadašnje Juge. Nakon toga, sva vrata modelinga su joj bila otvorena. Radila je kampanje, a potom je otputovala u London na Izbor za mis sveta.

Kako je manekenka o čijoj se lepoti i dan danas priča, zbog jednog skandala završila učešće na Izboru za mis sveta. Evo šta danas radi, nakon što se odselila sa Balkana

Međutim, diskreditovana je zbog seta provokativnih fotografija. Golišava slika Barnande, inače poreklom Slovenke, osvanula je u britanskom "Dejli miroru" nekoliko dana pred takmičenje, koje se te godine održavalo u Londonu.

Svi koji su je ikada videli kažu da je bila ubedljivo najlepša, najelegantnija i najbolje obučena devojka te godine, ali ipak nije ponela krunu - šuškalo se da je sve "zakuvala" Džulija Morli, šev londonskog izbora za Mis, kojoj nije išlo na ruku da Jugoslovenka pobedi.

Iako nije ponela titulu najlepše na svetu, dobila je laskavo priznanje - mis fotogeničnosti. Nakon toga, nastavila je sa radom u Zagrebu i LJubljani.

1990. godine je proglašena top-modelom Italije, 1992. top-modelom Evrope, a 2000, po izboru ženskog magazina Jana, proglašena je za najlepšu Slovenku 20. veka.

Bernarda Marovt
Bernarda Marovt foto: yugopapir.com

Na vrhuncu karijere je zarađivala po 3.000 evra po reklami i poredili su je sa Madonom.

Bernarda Marovt
Bernarda Marovt foto: yugopapir.com

Nastavila je da se bavi modelingom, ali "izvan pista i objektiva". Danas drži sopstvenu modnu agenciju.

Bernanda prva s leve strane.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.