IZGUBIO BRATA, PA OCA, A ONDA I MAJKU! Odlazio je na TOPČIDERSKO GROBLJE i hteo da se UBIJE: Ovo je JEZIVA životna priča zvezde 90-ih DOKTORA IGIJA
Foto: Promo

tragedija

IZGUBIO BRATA, PA OCA, A ONDA I MAJKU! Odlazio je na TOPČIDERSKO GROBLJE i hteo da se UBIJE: Ovo je JEZIVA životna priča zvezde 90-ih DOKTORA IGIJA

Igor Todorović, poznatiji kao Dr Igi, jedan je od najvećih zvezda devedesetih, a njegove pesme se i danas slušaju

Objavljeno: 15:52h

Muzičar je preživeo tešku tragediju kada mu je preminuo brat, a nakon toga je ostao i bez roditelja. Igor je tada ispričao da ga je gubitak porodice navodila na samoubistvo.

- Prvo sam izgubio brata, koji je preminuo kada je imao 31 godinu. Posle njega je umro tata, a potom i mama, koja nije mogla da podnese činjenicu da njenog sina više nema. Bila je u teškoj depresiji. Kada je mama umrla, prodao sam pištolj, jer sam poželeo da se ubijem. Nisam video izlaz iz teške situacije. Odem na Topčidersko groblje, gde su svi sahranjeni, i ispričam im sve što mi je na duši. Mnogo mi fale. Brat i ja smo bili različiti. On je bio fensi tip, voleo je skupe stvari, a nije imao para. Ja sam devedesetih bio pun ko brod, zarađivao po 30.000-40.000 maraka mesečno, pa sam mu davao novac - rekao je dens muzičar svojevremeno.

Tragedija
Tragedijafoto: Printscreen Youtube

Inače, Dr Igi je bio veoma popularan sredinom 1990 - ih, a najpoznatiji je po pesmi "Oči boje duge" koja se i dan danas sluša.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.