SRBIJA JE ZAPAMTILA PO NAJVEĆIM SILIKONIMA, PROZVALI SU JE KRALJICOM, A SADA...Uhvaćena u zagrljaju OVE RIJALITI ZVEZDE, potpuno drugačija! (FOTO)
Foto: printscrin

Ljubavna romansa

SRBIJA JE ZAPAMTILA PO NAJVEĆIM SILIKONIMA, PROZVALI SU JE KRALJICOM, A SADA...Uhvaćena u zagrljaju OVE RIJALITI ZVEZDE, potpuno drugačija! (FOTO)

Ovih dana se šuška kako je bivši učesnik "Parova" Milutin Radosavljević Mili smuvao kraljicu silikona Tijanu Đuričić.

Objavljeno: 16:23h

Do pre nekoliko dana bio je u vezi sa Meom Bond međutim ta romansa veoma brzo doživela je krah.

Prošle sedmice popularni Mili pojavio se sa Tijanom u jednom popularnom klubu, a prisutni su bili šokirani kada su ih videli zajedno.

Da li je u pitanju veza ili samo prijateljtsvo, ostaje nam da vidimo.

Tijana je odavno bacila oko na Milija, dopalo joj se njegovo učešće u rijalitiju i stalno je pričala drugaricama kako će morati da ga upozna kako zna i ume. Kako je skoro dve godine bio u rijalitiju, nije bilo šanse da mu priđe. Međutim, Tijana je bila istrajna i dočekala je svojih pet minuta. Ona je odmah počela da bonbarduje Milija porukama po njegovom izlasku iz "Parova". Bila je uporna, iako je on u početku bio rezervisan, jer ima predrasude prema takvim devojkama koje imaju sve i žive lagodnim životom. Ipak, pristao je da se vide i da popričaju, nakon čega su se rodile simpatije i sa njegove strane - rekao je izvor za jedne dnevne novine.

Bila je uporna kao nijedna devojka do sada. Pokazala je da je baš zainteresovana za mene, Odlučio sam da se vidim sa njom i nisam pogrešio. Tijana je prava bomba! Lepa, nežna, ali u isti mah opasna i žestoka. To je ono što mene loži kod žene. Za sada samo "dejtujemo" i provodimo vreme zajedno, ali videćemo kako će se sve odvijati, ni ona ni ja nismo opterećeni - izjavio je Mili.

Bonus video

Sanja polivala Anu Korać PO GRUDIMA! VRELO I MOKRO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.