Ivan Bosiljčić je žestoki zavodnik: Gužvao je postelju sa lepom Ruskinjom, a da li se sećate strastvenih scena sa 14 GODINA STARIJOM GLUMICOM? (FOTO)(VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

iznenadiće vas!

Ivan Bosiljčić je žestoki zavodnik: Gužvao je postelju sa lepom Ruskinjom, a da li se sećate strastvenih scena sa 14 GODINA STARIJOM GLUMICOM? (FOTO)(VIDEO)

Iznenadiće vas smerni glumac.

Objavljeno:

Ivan Bosiljčić pripada onoj plejadi glumaca koji je svojim talentom osvojio srca pozorišne, ali i televizijske publike i koji pleni u svakoj ulozi.

Ljubitelje serija osvojio je ulogama u projektima Zdravka Šotre gde je igrao smerne mladiće, ali u Ivanovoj karijeri postoji nekoliko rola u kojima se razgolitio i maestralno odigrao uloge ljubavnika.

Ljubav u Rusiji

Na svoju prvu ulogu u Rusiji je kako, je rekao ranije, veoma ponosan. U seriji "Hotel Rusija" Ivan je imao i seksi scene, a mnoge dame su bile oduševljene kada su videle njegovo izvajano telo.

Inače, ova serija je snimana u Moskvi, i u pitanju je kriminalističko-istorijska drama o svetskih dešavanjima sedamdesetih godina.

- Mesto zbivanja je luksuzni moskovski hotel koji se nalazio na Crvenom trgu. U njemu su odsedale diplomate iz celog sveta. Hotel "Rusija" je 24. februara 1976. izgoreo pod nerazjašnjenim okolnostima, uz veliki broj žrtava. Dobio sam ulogu diplomate revolucionara, vođe Sandinističkog fronta u Južnoj Americi, koji je lično došao da se bori za podršku ruske vlade. Zahvaljujući vatrenim govorima i iskrenosti, moj junak uspeva da dobije naklonost i pomoć za svoj narod. Nadam se da će naši gledaoci imati priliku da vide ovu zanimljivu priču - rekao je ranije Ivan Bosiljčić.

Uskoro intimne scene u “Urgentnom centru”

I dok radi na realaciji Moskva- Beograd, u glavnom gradu Srbije već neko vreme snima nastavak “Urgentnog centra”. U novim epizodama, Ivan će imati ljubavne scene sa Ljubinkom Klarić.

"Urgentni centar" #иванбосильчич

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on

Prema rečima ove glumice ona, kao profesionalac, nije imala problem sa tim da snimi scene u kojima razmenjuje nežnosti sa kolegom.

- Nije mi bilo teško da igram scene u kojima sam u ljubavnom odnosu sa Ivanom Bosiljčićem, to jest sa doktorom Nemanjom Arsićem, koji je glavni lik Urgentnog centra. Čar i izazov ove uloge je u tome da sam se priključila postojećem projektu, gde kroz ulogu od nekoliko epizoda treba da ostavim trag – rekla je glumica Ljubinka Klarić.

Fatalna ljubava sa starijom ženom

Ipak, scene koje se i posle više od deceniju pamte su one koje je imao sa glumicom Andrijanom Videnović poznatoj po ulozi fatalne profesorke sociologije Nevene Moreno u legendarnom filmu "Varljivo leto '68". Ivan je sa 14 godina starijom Andrijanom igrao u seriji “Ljubav i mržnja” gde su i te kako "gužvali čaršave".

U ovoj popularnoj TV sapunici, koja se emitovala pre desetak godina na Televiziji Pink, Andrijana je tumačila lik Katarine Lazarević, moralno nepodobne žene koja se pojavljuje u životu glavnog lika Bogdana i, nakon smrti njegove supruge, zauzima njeno mesto.

Ova uloga privukla je veliku pažnju, budući da su gledaoci pomno pratili ponašanje fatalne žene koja je preko noći postala bogata i svoju prošlost ostavila daleko iza sebe, ali i uplovila u ljubavnu avanturu sa sinom svog supruga, kojeg je tumačio glumac Ivan Bosiljčić.

Bonus video:

LETE ŠUŠKE: Biljana Sečivanović slavila useljenje sa verenikom!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.