Milan Kalinić: Ova devojka je pravi heroj Srbije, a ne Stanije i Tamare! (FOTO)

niko je ni ne prepoznaje

Milan Kalinić: Ova devojka je pravi heroj Srbije, a ne Stanije i Tamare! (FOTO)

Poznati glumac i voditelj je ogorčen na stanje u medijima kao i temama kojima se bave
Objavljeno:
Razočaran i besan zbog stanja u medijima rijaliti
Milan Kalinić pokušao da skrene pažnju na jednu ličnost čija životna priča treba da bude inspiracija
Inspirisala je celu planetu: Natašina pobeda u borbi za život tema je svetskih medija! (FOTO) Nataša Kovačević sa širokim osmehom i uzidgnute glave nastavila da živi život punim plućima
Pa nije vam pred očima, nije na naslovnim stranama, nije čest gost u emisijama, nije na špicama, nije udarna vest, ne priča se o njoj svaki dan Ona je životna inspiracija: Nataša Kovačević posle dve godine ponovo igra košarku! (VIDEO) Reći će tzv. urednici raznih medija: "pa ne možemo stalno pisati o njoj". Je l'? Pa kako svaki dan, ali svaki, pišete o rijaliti zvezdama, o političarima, o kriminalcima. Imala je i ona svoj rijaliti (stvarnost)
Šokiran sam bio tim iskrenim osmehom, tim neuzdrmanim osvežavajuće pozitivnim duhom, Zato što smo živi, zdravi i pravi, a za sve svoje neuspehe, nezadovoljstvo i frustracije krivimo druge.
Nataši Kovačević, uprkos svemu, niko nije kriv, ni sudbina, ni Bog, čak ni vozač koji se uspavao "Gledao sam mlade ljude amputiranih nogu, amputiranih ruku, otkinutih delova tela, ali ništa nije tako strašno kao kad mladom čoveku amputirate duh"
Nataša Kovačević je vest. Uvek i za sva vremena Story.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.