ŠTA SE OVO DEŠAVA, CEO SVET JE POLUDEO?! Jelisaveta ostavila Teodosića zbog Bikovića, spakovala kofere i otišla kod njega u hotel! (FOTO)
Miloš i Jelisaveta na zajedničkom putovanju, Foto: Printscreen/Instagram

ljudi moji, da li je ovo moguće?

ŠTA SE OVO DEŠAVA, CEO SVET JE POLUDEO?! Jelisaveta ostavila Teodosića zbog Bikovića, spakovala kofere i otišla kod njega u hotel! (FOTO)

Miloš joj je priznao da je zaljubljen u nju od prvoga dana, a i ona sama je konačno shvatila da je "on taj", priča naš izvor

Objavljeno:

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić izgovorili su u junu prošle godine sudbonosno "da" pred matičarem i nekoliko stotina zvanica, u jednom beogradskom restoranu na Topčideru.

Glumica se ubrzo nakon toga preselila kod svog supruga u Ameriku i, kako su svi mislili, živela život iz snova. Nažalost, ništa nije bilo kako smo mislili.

- Jelisaveta je bila strašno usamljena u Los Anđelesu. Mrzela je taj grad i čitavu tu zemlju. Teo je po čitav dana bio na treninzima, a ona sama kod kuće sa psom. Stalno mi se žalila koliko joj je teško i kako neće moći još dugo da podnese tu čamotinju. Sa Bikovićem se čula svaki dan, a svi dobro znamo koliko je on oduvek bio opčinjen njom - priča naš dobro obavešten izvor blizak glumici.

Kako kaže, Biković je jedne večeri pozvao Jelisavetu i rekao joj da je u Los Anđelesu.

- Stvorio se ni od kuda i rekao joj da se nađu u nekom kafiću. Ona je u neverici odmah otrčala, a ni jedno ni drugo nisu mogli da savladaju emocije čim su se videli. Miloš joj je priznao da je zaljubljen u nju od prvoga dana, a i ona sama je konačno shvatila da je "on taj". Odmah je sve priznala Teu i iste večeri spakovala kofere i otišla sa Bikovićem u hotel. Posle toga se nismo čuli, ali tada mi je rekla da su se dogovorili da odmah pređe da živi kod njega u Rusiju - ispričala nam je Jelisavetina bliska drugarica.

?

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on

Doduše, imaginarna. Priča je, naravno izmišljena i Jelisaveta i Teo su i dalje u srećnom braku. Oprostićete nam, 1. april je, a ovo je sve bila prvoaprilska šla.

Znamo, znamo, glupa je fora, ali imamo i mi valjda nekad pravo da napišemo neku glupost. U svakom slučaju, nadamo se da smo vas makar malo zabavili, a dobra vest je da ipak nije ceo svet poludeo. Samo neki od nas...

Bonus video

Espreso Tviter, glumica Ivana Dudić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.