Film MISTERIJE ORGANIZMA je zbog VRELIH EKSPLICITNIH SCENA satanizovan u Jugoslaviji, a nećete verovati šta Milena Dravić radi i govori u njemu! (FOTO)(VIDEO)
Milena u filmu poziva na seks, Foto: Printscreen/Vimeo

film koji je smatran sramotnim

Film MISTERIJE ORGANIZMA je zbog VRELIH EKSPLICITNIH SCENA satanizovan u Jugoslaviji, a nećete verovati šta Milena Dravić radi i govori u njemu! (FOTO)(VIDEO)

Kažu da je ovaj film jedan od najkontroverznijih u staroj Jugoslaviji

Objavljeno:

Zbog bojazni od reakcije javnosti, film je početkom sedamdesetih prikazan samo uskoj publici i kasnije poslat na festival u Kanu. Reč je o filmu "Misterija organizma".

Jednu od glavnih uloga u ostvarenju Dušana Makavejeva igra Milena Dravić, koja u pojedinim scenama otvoreno poziva na seks.

- Je*ite se ljudi!- poručuje Milena Dravić sa terase u jednom delu filma, a onda i dodaje.

Film je digao veliku prašinu
Film je digao veliku prašinu foto: Printscreen/Vimeo

- Pa i najmanje dete zna da je najslađe između nogu. Naš put u budućnost mora biti životno pozitivan. Drugovi, socijalizam i fizička ljubav ne smeju biti u suprotnosti. Socijalizam ne može isključivati ljubavna zadovoljstva iz svojih programa! - dodaje Dravićeva u svojoj ulozi.

Pominje se da je seks najzdravija stvar na svetu i da čovek doživi oko 4000 orgazama. Film počinje scenama u kojima dvoje glumaca leži potpuno nago na livadi, a onda se glumica igra njegovim polnim organom, piše Yugopapir pozivajući se na štampu sa početka osme decenije prošlog veka.

Najžešće scene snimila je glumica Jagoda Kaloper koja u potpunosti izvodi seksualni čin. Svi intimni delovi tela ove umetnice su bili u prvom planu.

Bonus video

ESPRESO HELIJUM: Nevena Božović na helijumu je nešto najsmešnije što ćete danas čuti!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.