BIĆE GALA SVADBA: Prijovićka se udaje na leto, a Brena i Boba OTKRILI kakvo će slavlje upriličiti!
Aleksandra i FIlip verili su se u Majamiju na Dan zaljubljenih, Foto: Printscreen Instagram

JEDVA ČEKAMO

BIĆE GALA SVADBA: Prijovićka se udaje na leto, a Brena i Boba OTKRILI kakvo će slavlje upriličiti!

Porodica Živojinović zajedno sa budućom snajom uživala je u ponedeljak uveče u večernjem izlasku

Objavljeno:

Starije generacije pamte svadbu Lepe Brene i Bobe Živojinovića kao venčanje decenije, a pevačica i nekadašnji teniserski as tvrde da će se potruditi da i zaklinjanje na večnu ljubav između njihovog mezimca Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović bude podjednako velelepno.

Porodica Živojinović zajedno sa budućom snajom uživala je u ponedeljak uveče u večernjem izlasku, a na samom ulazu u restoran Brena i Boba izneli su utiske povodom toga što je njihov mezimac Filip nedavno verio Prijovićevu.

Živojinovići sa Prijovićkom pred put na Maldive
Živojinovići sa Prijovićkom pred put na Maldive foto: Zorana Jevtić

- Sa radošću smo dočekali vest, imaju našu maksimalnu podršku, ne znamo tačan datum venčanja - rekla je Brena, a Boba je dodao:

- Biće gala svadba, kako drugačije? - poručio je sa širokim osmehom Filipov tata okupljenim novinarskim ekipama, a onda su u društvu sina Viktora ušli u objekat. Ubrzo su stigli i Filip i Aleksandra, ali ponovo nisu bili raspoloženi da pričaju o veridbi.

- Super se osećamo - kratko su odgovorili na pitanje kako se osećaju otkad su zaplovili u novo ljubavno poglavlje, a onda su munjevito uleteli u restoran.

Nešto kasnije stigao je i poslednji član porodice Živojinović, mladi pevač u usponu, Stefan Živojinović.

Stefan se jako raduje svadbi
Stefan se jako raduje svadbi foto: Vladimir Sporčić

- I dalje smo pod euforijom. Jedva smo dočekali, dosadilo nam je to da čekamo. Konačno se dogodilo, sad čekamo da krene organizacija oko svadbe, a mi smo tu da navijamo da svadba bude što pre. Kada sam saznao, sa prijateljima sam otišao u kafanu da proslavim njihovu veridbu - otkrio je Stefan i dodao:

- Mislim da ćemo sada da proslavimo pošto ćemo svi prvi put porodično biti na večeri nakon njihovog dolaska - rekao je pevač za Blic.

On je otkrio i kada bi trebalo da bude Filipova i Aleksandrina svadba.

- Mislim već na proleće, leto. Maj, jun, tada je najlepši period za svadbe. Ovo je prvi put posle 1992. godine da se kod Živojinovića pravi svadba. Ona prava je bila baš, baš velika, a mislim da će ova biti slična - poručio je mlađani Živojinović.

Bonus video DANIJEL POSLE PORAZA NA BEOVIZIJI OPLEO PO IVANI PETERS: Sram te bilo! Kukaš za nepravdu, a meni si dala 4 mrtva boda

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.