POSLE ARKANA SAMO JE NJEGA PREDSTAVILA JAVNOSTI: Cecin bivši sad je smuvao BRUTALNO DOBRU RIBU, da li je BOLJA OD CECE? (FOTO)
Ceca i Vladimir bili su u vezi pre sedam godina, Foto: Dragan Kadić

STARA LJUBAV

POSLE ARKANA SAMO JE NJEGA PREDSTAVILA JAVNOSTI: Cecin bivši sad je smuvao BRUTALNO DOBRU RIBU, da li je BOLJA OD CECE? (FOTO)

Ceca i Cvele su bili u vezi pre sedam godina, a pevačica do tada ni jednog partnera nije predstavila javnosti

Objavljeno:

Bivši dečko folk zvezde Cece Ražnatović, maneken Vladimir Cvetković Cvele, kojeg je pevačica jedinog predstavila javnosti kao tadašnjeg partnera, ima novu devojku.

Vladimir je 2016. godine bio u vezi sa znatno mlađom dizajnerkom, a nedavno je započeo romansu sa atraktivnom brinetom. Maneken je smuvao doktorku Tanju Radenkov, specijalizanta plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije. Njihove zajedničke fotografije česte su na Instagramu, a propraćene su ljubavnim porukama.

Podsetimo, Ceca i Cvele su bili u vezi pre sedam godina, a pevačica do tada ni jednog partnera nije predstavila javnosti. Njih dvoje su nekoliko meseci bili u vezi, a razišli su se u miru.

'Sve će se bivšim zvati, i ja, i ljubav, i ti
"Sve će se bivšim zvati, i ja, i ljubav, i ti" foto: Printscreen Youtube

- Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih reči - rekla je tada Ceca o svom bivšem dečku, Vladimiru Cvetkoviću.

Bonus video ĐORĐE BALAŠEVIĆ ODRŽAO KONCERT U SARAJEVU: Publika je ostala bez teksta kada je izgovorio ovu rečenicu!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.