RADU MANOJLOVIĆ PROGANJA MOĆNI POLITIČAR! Obasipa je SKUPIM poklonima, PRATI JE na nastupima: Imam veliki PROBLEM s njim!
Rada spada u red poželjnih estradnih umetnica, Foto: Printscreen/youtube

skandalozno!

RADU MANOJLOVIĆ PROGANJA MOĆNI POLITIČAR! Obasipa je SKUPIM poklonima, PRATI JE na nastupima: Imam veliki PROBLEM s njim!

Želi da bude njegova po svaku cenu

Objavljeno:

Taj moćnik je toliko navalentan da joj šalje skupocene poklone, a odnedavno je počeo i da je proganja po nastupima.

- Rada je jedna od omiljenih pevačica naših političara. Svi je cene i poštuju, ali jedan je prešao sve granice. Verujte da njega ne zanima ni to što je u srećnoj vezi sa Harisom, sve bi dao da bude njegova. Njih dvoje su se upoznali pre pola godine na jednom privatnom veselju gde je Rada nastupala, ali ona nije obraćala pažnju na njega, niti mu je davala povoda da pomisli da među njima može da se rodi ljubav. Međutim, to njega nije sprečilo da joj se navalentno udvara - kaže dobro obavešten izvor za Kurir i dodaje da je pevačica poludela kada je nedavno od njega dobila veoma skup poklon na kućnu adresu:

Rada je poklon vratila, a Haris ju je podržao
Rada je poklon vratila, a Haris ju je podržao foto: Printscreen

- Čim je videla od koga stižu darovi, zamolila je kurira da sve vrati na adresu s koje je poslato. Zatim je pozvala Harisa, koji je bio na tezgi u inostranstvu i rekla mu šta se dogodilo. Dečko joj je rekao da je pametno postupila što je vratila poklon.

Političara to nije sprečilo da nastavi da je proganja.

Danima ju je zvao, ali ona nije htela da mu se javi. Zato je na kraju otišao na jedan njen nastup. Tamo su pale teške reči - Rada je vikala na njega, bila je izričita i postavila ga je na svoje mesto. Objasnila mu je da je u srećnoj vezi sa Harisom i da tu ljubav niko ne može da uzdrma i zamolila ga da prestane da je proganja jer nikad neće biti s njim - završava izvor.

Rada baš ima problem sa navalentnim udvaračem
Rada baš ima problem sa navalentnim udvaračem foto: Vladimir Sporčić

Pevačica je potvrdila saznanja Kurira:

- Jao, ne želim da pričam na tu temu, imala sam baš veliki problem. Svi znaju da imam dečka i ne zanima me taj političar, niti bilo ko drugi. Danas svako daje sebi za pravo da se udvara ženi, to nije ništa neobično. Ali mene interesuju samo posao, nove pesme i publika. U stabilnoj sam vezi i nema potrebe da pričam na tu temu - bila je izričita pevačica.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.