LJUBAVNO GNEZDO opremljeno LUKSUZNIM NAMEŠTAJEM sa svih strana sveta: Cakana u Sremčici uživa u velelepnoj VILI na imanju od 30 ari! (FOTO)
Cakana i njen suprug Nebojša Negić, Foto: Dragan Kadić

porodična idila

LJUBAVNO GNEZDO opremljeno LUKSUZNIM NAMEŠTAJEM sa svih strana sveta: Cakana u Sremčici uživa u velelepnoj VILI na imanju od 30 ari! (FOTO)

Tu je mali dnevni boravak i veliko kupatilo. Imam svoje sprave za vežbanje, televizor, kompjuter... Lepo se učaurim i uživam, kaže Cakana

Objavljeno:

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana svoju oazu mira pronašla je u naselju Sremčica u blizini Beograda, gde je sa suprugom, pravnikom Nebojšom Negićem 2006. godine kupila kuću i uredila je po svom ukusu.

Oni su plac od 30 ari pretvorili u pravo ljubavno gnezdo, kojem se uvek rado vraćaju gde god putovali.

foto: Dragan Kadić

Enterijer svog doma pevačica je uredila najsavremenijim nameštajem iz inostranstva, koji je stizao iz Italije, Nemačke i Španije, nakon čega nema običaj da često menja stvari i pravi drugačiji raspored u prostorijama.

foto: Dragan Kadić

- Neša i ja smo se venčali 1997. godine i dugo živeli na Vračaru, gde i danas imamo stan. Devet godina kasnije preselili smo se u Sremčicu. Ukazala nam se prilika da kupimo jednu prelepu kuću, koju je moj suprug obožavao kad je bio mladić. Ona je, inače, 1967. godine dobila nagradu za najlepšu vikend vilu u Sremčici. Tadašnji vlasnik vodio je računa o svakom detalju nekretnine, o kvalitetu, kvantitetu, izgledu, položaju...

foto: Dragan Kadić

- Tu je mali dnevni boravak i veliko kupatilo. Imam svoje sprave za vežbanje, televizor, kompjuter... Lepo se učaurim i uživam. Uglavnom nisam izbijala odatle kad sam radila nove pesme. Preslušavala sam album, koncentrisala se na sve što se tiče mog posla, slala mejlove - rekla je Cakana.

Cakana i njen ljubimac
Cakana i njen ljubimac foto: Dragan Kadić

Bonus video:

NE ŽELI OSEĆAJ SLAME NA GLAVI: Sneki Daki drastično promenila boju kose!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.