KONAČNO: Anastasija se oglasila povodom svog prijateljstva s Lunom! Ono što je rekla skroz je PONIZILO njenu bivšu najbolju drugaricu!
Luna pati što se više ne druži s Anastasijom, Foto: Printscreen Youtube

KONAČNO SE I ONA OGLASILA

KONAČNO: Anastasija se oglasila povodom svog prijateljstva s Lunom! Ono što je rekla skroz je PONIZILO njenu bivšu najbolju drugaricu!

Spekulisalo se da je Luna navodno muvala Kostadina, i to dok je bio u vezi sa Anastasijom

Objavljeno:

Anastasija Ražnatović i Luna Đogani zbližile su se kao deca, a punih 13 godina bile su nerazdvojne. Međutim, prijateljstvo se okončalo pre dve godine, a kao razlog se navodio Anastasijin bivši dečko Kostadin Terzić.

Spekulisalo se da je Luna navodno muvala Kostadina, i to dok je bio u vezi sa Anastasijom, dok je ona, ipak, u Zadruzi ispričala drugu priču. Kako je rekla, Anastasija je dozvolila da ih razdvoji momak koji joj je u tom trenutku bio važniji od nje.

Luna je navodno muvala Kostadina Terzića
Luna je navodno muvala Kostadina Terzića foto: Marina Lopičić

- Ona je dozvolila da nas odvoji osoba koja je u tom trenutku bila bitnija, muškarac. Ne mogu da kažem da sam bila savršena, ali mislim da nije trebalo to da dozvoli. Mi danas prolazimo jedna pored druge kao da se nismo znale. Meni je to tužno, ali ja nisam tako htela. Nas dve smo delile bukvalno gaće, a sutradan smo kao dva stranca - ispričala je Luna.

Anastasija nije bila opširna po pitanju svog prijateljstva s Lunom
Anastasija nije bila opširna po pitanju svog prijateljstva s Lunom foto: Damir Dervišagić

U želji da se dođe do istine, ekipa Telegrafa je pitala Anastasiju za razlog svađe sa Lunom, a njen komentar bio je da neće komentarisati kao što nije ni prvog puta kada su novinari bili znatiželjni.

- Od početka kada su me ispitivali za nju, nikada nisam htela to da komentarišem, i ostajem pri tome i sad - rekla je Anastasija sa setom u glasu.

Bonus video PRIJOVIĆKA ZANEMELA OD LUKSUZA: Od ovog prizora pevačici je stao dah! NAJEŽIĆETE SE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.