Bila je najuspešnija srpska manekenka, zarađivala milione, snimala sa Brusom Vilisom, ali jednom IZJAVOM O SVOM LJUBAVNOM ŽIVOTU rastužila nas je sve! (FOTO)
Ivana Stanković u provodu sa prijateljicama, Foto: Zorana Jevtić

život je nije mazio

Bila je najuspešnija srpska manekenka, zarađivala milione, snimala sa Brusom Vilisom, ali jednom IZJAVOM O SVOM LJUBAVNOM ŽIVOTU rastužila nas je sve! (FOTO)

Svi se sećaju jedne od najuspešnijih manekenki u svetu, Srpkinje Ivane Stanković koja je svojevremeno zarađivala basnoslovne cifre u inostranstvu

Objavljeno:

Ivana Stanković je krasila stranice mnogih najpriznatijih modnih časopisa, snimala kataloge za razne brendove, radila za gotovo sve vodeće kreatore, sa Brusom Vilisom snimila reklamu za naočare “polis”, pistom prošetala uz Lindu Evanđelistu, Evu Hercigovu, Naomi Kembel, Kejt Mos i Klaudiju Šifer, u Italiji snimila spot sa jednim tamošnjim bendom.

Iako je po mišljenju mnogih dostigla sam vrh mode, ona je svojevremeno priznala da ipak nije tako:

- Žalim što nisam ostvarila ono što nije zavisilo od mene, nego od sreće – a to je sam vrh u mom poslu, svetski vrh. Bila sam blizu, ali na samom tronu nikada - rekla je ona za intervju koji je dala za Večernje novosti.

Posle 20 godina šetnje po svetskim modnim pistama, povukla se i počela da živi miran porodičan život.

Napisala je knjigu "Bez daha", u kojem je bez ikakve cenzure navela sve ono što joj se u životu događalo tokom karijere, kao i šta je sve pretrpela, ali i morala da žrtvuje.

Iako danas vodi miran život van svih dešavanja, oduvek je mnoge interesovalo kakav muškarac može da je osvoji. O svom ljubavnom životu nije pričala javno, kao ni o partnerima. Osim o jednom. Ivana je bila u emotivnoj vezi sa kolegom Dominikom, a kada su raskinuli, na pitanje novinara da li je Dominik i dalje velika rana, rekla je:

Prisecam se lepe saradnje sa ALLEGRA COLLEZIONI...#allegra #milosnadazdin #fashion

A post shared by ivana stankovic (@ivanazstankovic) on

- Uvek će biti. Toga sam bila svesna onog dana kada smo raskinuli. Ali, da mogu da se vratim unazad i da biram da ga nikad nisam upoznala, opet bih odabrala sve isto - rekla je Ivana tada.

Ubrzo potom, još jedna izjava o nekadašnjoj velikoj ljubavi:

- Ne želim da sklonim slike na kojima sam sa Dominikom, jer bi mi to izgledalo kao da stavljam na stranu najlepši period svog života. Verujem da ću to učiniti kada zauvek nestane ljubav koju gajim prema njemu. A to će, kako mi se sada čini, biti kada umrem. Sumnjam da će neki muškarac uspeti da ispuni prazninu koju je Dominik ostavio za sobom. Ako to nekom pođe za rukom, rado ću oplemeniti stan novim fotografijama.

I jos jedna iz te serije... #milano #sepiaphotography

A post shared by ivana stankovic (@ivanazstankovic) on

Bonus video:

NA SILNE OPERACIJE POTROŠILA 100.000 FUNTI: Htela je da bude SAVRŠENA, a danas plače jer NEMA KOSTI u nosu i ne oseća miris

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.