U medijima je već više od DECENIJU, bila je voditeljka Parova, a smatraju je srpskom Dženifer Lopez! Od njenih fotki u KUPAĆEM KOSTIMU obliva znoj (FOTO)
Bojana se bavi javnim poslom već deceniju, Foto: Printscreen Instagram

BAŠ JE HOT

U medijima je već više od DECENIJU, bila je voditeljka Parova, a smatraju je srpskom Dženifer Lopez! Od njenih fotki u KUPAĆEM KOSTIMU obliva znoj (FOTO)

Lepa voditeljka se godinama ne menja. Oblači se atraktivno, a nije vulgarna i mnogi muškarci komentarišu da ima telo kao Dženifer Lopez

Objavljeno: 09:12h

Bojana Lazić je više od deset godina u medijima. Prvobitno je bila jedna od voditeljki Hepi televizije i popularnih Parova, a kasnije je radila i na Pinku dok je bila u braku sa glumcem Žarkom Lazićem, sa kojim ima i sina. Ko bi rekao da je ova lepotica ostvarena u ulozi majke, a tako dobro izgleda.

Jedno vreme je vodila Parove
Jedno vreme je vodila Parove foto: Printscreen Instagram

Lazićeva je trenutno voditeljka Grand Magazina a i pojavljuje se u mnogim spotovima. Malo ko zna da je ova atraktivna mama bila i voditeljka Dečije pesme Evrovizije u Crnoj Gori.

Smatraju je dvojnicom Dženifer Lopez
Smatraju je dvojnicom Dženifer Lopez foto: Printscreen Instagram

I mi našu JLo za trku imamo! Šalu na stranu, Bojana je deceniju i po mlađa od popularne pevačice, ali njihov stil je jako sličan a naročito kada su im lepo izvajane noge u prvom planu!

Uporedite sličnost sa JLO
Uporedite sličnost sa JLO foto: Fonet

Bonus video ĐANI UŽIVO IZ WC NAPRAVIO HAOS: U boksericama prao zube, a ono što je potom rekao ženi Slađi je BRUKA!

(Espreso.co.rs/ Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.