Komšije Darka Lazića iz Brestača progovorile o ŠOKANTNIM detaljima iz njegove mladosti koji se tiču NARKOTIKA!
Darko važi za velikog boema, Foto: Damir Dervišagić

oduvek je imao probleme sa drogom

Komšije Darka Lazića iz Brestača progovorile o ŠOKANTNIM detaljima iz njegove mladosti koji se tiču NARKOTIKA!

Darkova komšinica je otkrila šokantan detalj koji se prepričava po selu

Objavljeno:

Ekipa emisije "Premijera" je tokom današnjeg dana posetila rodno selo Darka Lazića, Brestač. Tamo je naišla na nekoliko komšija koji su govorili o pevaču i njegovom detinjstvu.

Jedna od komšinica je otkrila da se njegovi roditelji ne pojavljuju među ostalim meštanima u poslednje vreme.

- Oni se ne druže mnogo sa ljudima ovde ali pre su barem izlazili na ulicu, sad više ne izlaze, samo kolima izađu po hleb i to je to. Ja vidim sve šta se dešava, njih nema više kao pre - kaže ona.

O razvodu svi znaju samo na osnovu priča iz medija. Jedni kažu da je Ana poslednji put dolazila tu za krsnu slavu Đurđevdan, a drugi da je nisu videli više od godinu dana. Ipak, komšinica je otkrila i šokantan detalj koji se prepričava po selu.

- Ja sam čula, priča se tako, ne znam da li je istina, da je Darko bio na nekoj svadbi tu u okolini i da nije mogao da peva, a onda su ga uvukli u neku sobu gde je on valjda uzeo tu neku drogu i posle je pevao do šest ujutru bez prestanka. Da li je to istina ili nije ne znam, ali tako se pričalo po selu - završava razgovor Lazićeva komšinica za emisiju "Premijera" Tv Pink.

Jedan od komšija je dodao da mu priča o Darkovom konzumiranju belog praha na snimku nije čudna jer je on kao mlađi, kako komšija tvrdi za ovu emisiju, pušio marihuanu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.