NEMAČKI FUDBALER SE PROVODI PO BEOGRADU: Trudna Ana sedi kod kuće, a Švajni PRAVI LOM PO KAFANI! (FOTO)
Bastijan odlazi sam u provod otkako je Ana trudna, Foto: Fonet

lumpovao do zore

NEMAČKI FUDBALER SE PROVODI PO BEOGRADU: Trudna Ana sedi kod kuće, a Švajni PRAVI LOM PO KAFANI! (FOTO)

Bastijan je uživao uz srpske pesme i gostima slao poljupce

Objavljeno:

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger koriste svaki trenutak boravka u Beogradu za uživanje. Dok trudna teniserka najviše vremena posvećuje svojoj porodici, nemački fudbaler obilazi prestoničke kafane i aprovodi se do jutra.

Bračni par se u subotu uveče razdvojio na nekoliko sati. Ana je sedela kod kuće, a Švajni je odjurio u noćni život sa njenim bratom Milošem i pet drugara.

Bastijan se veselio do kasno u noć
Bastijan se veselio do kasno u noćfoto: Printscreen/Instagram

- Čim su se pojavili u klubu, nastao je lom. Fudbaler ima svoje omiljeno mesto koje ne zaobilazi kada dođe u Beograd. Smestio se u „svoj“ separe, poručio bocu pića i odmah počeo da se veseli. Sve vreme je bio nasmejan i uživao je u muškom društvu, a kada se malo opustio, ustao je i zaigrao - otkriva izvor s lica mesta i dodaje da Švajnija ni ovog puta nisu zaobilazili fanovi.

- Prilazili su mu sa svih strana da se fotografišu s njim. Svima je izašao u susret i nijednog trenutka nije osećao opterećenje. Čak je i slao poljupce. Pevač i pevačica posvetili su nekoliko pesama Bastijanu i pozdravljali ga, on im je zahvaljivao i dizao čašu uvis - priča naš izvor.

Fudbaler je sve vreme fanovima slao poljupce
Fudbaler je sve vreme fanovima slao poljupcefoto: Printscreen/Instagram

Za razliku od prošlog puta, kada se srpski zet sve vreme dopisivao sa ženom, sada je nekoliko puta bacio oko na telefon.

- Nije razmenjivao poruke, baš je uživao u provodu. Ana nije od onih ljubomornih žena koje proveravaju svoje partnere. Očigledno mu je falila dobra zabava, a poznato je da Švajni voli kafanu i dobru muziku - kaže izvor.

Ana i Švajni su pre pet dana doputovali u Beograd. Danju su uglavnom u jednom restoranu na Novom Beogradu u društvu članova njene porodice i bliskih prijatelja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.