Ceca i Karleuša su za njih mala deca - OVAKO IZGLEDA PRAVI RAT! Reči koje je Lepa Brena uputila Vesni Zmijanac, zabolele su i nas! (FOTO)
Brena je žestoko izvređala dugogodišnju koleginicu, Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Volela bih da sam Vesna da odmorim mozak!

Ceca i Karleuša su za njih mala deca - OVAKO IZGLEDA PRAVI RAT! Reči koje je Lepa Brena uputila Vesni Zmijanac, zabolele su i nas! (FOTO)

Vesna Zmijanac je nedavno na društvenim mrežama podelila stari članak iz novina u kojem je gazdarica „Grand“ produkcije proziva i vređa

Objavljeno:

Vesna Zmijanac ne može da zaboravi uvrede koje joj je Lepa Brena upućivala pre skoro tri decenije, pa je nedavno na društvenim mrežama objavila stari članak iz novina kako bi posetila svoje obožavaoce na ono što je o njoj nekada pričala gazdarica „Granda“.

Osamdesetih i devedesetih godina njih dve su bile najveće muzičke zvezde, pa je samim tim između njih postojalo i rivalstvo. Umele su jedna drugu da potkače u intervjuima, a ponekad i da izgovore teške reči. Početkom novog milenijuma Vesna i Brena su zakopale ratne sekire, ali očigledno nisu zaboravile stare sukobe. Barem Vesna nije. Na svojoj Fejsbuk stranici ona je objavila tekst u kojem je Brena proziva.

Brena je uvek bila iznad svih
Brena je uvek bila iznad svihfoto: Printscreen

- Nastojim da se ne družim s ljudima sa estrade. Mi u suštini ne možemo biti prijatelji. Ja znam da mogu da budem prijatelj sa svakim, jer znam da nemam konkurenciju u Jugoslaviji. Kada dođe, devojka koja je sa 14-15 godina počela da peva po magistrali ili po birtijama i rupama, koja se lepo našminka, stekne neko ime na osnovu „kuku, lele, majko, oteo mi neko muža“, kada rasproda poslednje adute svog života i kada na takav način stekne imidž, za mene je to van pameti - rekla je Brena 1990. za Radio TV reviju i osvrnula se na fotografije koleginice sa tada tek rođenom ćerkom Nikolijom.

- Ako ja moram svoj privatni imidž da prodam, ako sad kažem da mi slikate pupak u devetom mesecu trudnoće, onda ću da rodim dete, pa ćete da mi slikate grudi koje više nisu male, nego su sada velike, pa ću da budem fina i uzorna. Ja bih baš volela na pet minuta da budem Vesna Zmijanac pa da malo odmorim mozak, jer u tim godinama dozvoliti sebi da se toliko nalupetaš gluposti u ime svoje slave, za mene je nezamislivo - rekla je gazdarica „Granda“ u tom intervjuu.

Zaboravljeni intervju
Zaboravljeni intervjufoto: Printscreen

Podsetimo, ona je poslednji put negativno govorila o staroj rivalki nakon što je ona napustila šou „Nikad nije kasno“ i otišla u rijaliti „Farma“.

- Ona je kod nas bila i gospođa, i dama, i kraljica, a šta je tamo, nek razmisli sama. Za mene su rijaliti programi medijski užas. To je takvo degradiranje čoveka u svakom smislu - izjavila je Brena pre dve godine.

Zmijančeva je pre nekoliko godina, kada su je novinari pitali da li je Brena imala plastične operacije, okrenula priču i izjavila da je njena koleginica stipsa.

- Ne znam da li je ona nešto radila ili nije, samo kažem da u ovim godinama takav izgled nije moguće postići na prirodan način. Moja Nikolija je rođena kao Lepa Brena, stipsa je kao Brena, neodlučna je kao Brena, ma, iste su. Neće da kupi skupu haljinu, ja joj kažem: „Breno, kupi“, jer sam ja uvek bila galantna - rekla je Vesna.

Pevačica je takođe zamerila koleginici i što joj nije čestitala rođenje unuke Ree, pa je prijateljima rekla da za nju više neće da čuje:

- Brena je mrtva za mene! Ajde što me prozivala dok sam bila na „Farmi“, ali da mi ne čestita rođenje unuke?! Sram je bilo, bre! Šta ona ima protiv mene? Ovo mi je dokaz da me nikad nije podnosila, samo se pretvarala u javnosti. Sad su mi jasne sve te njene izjave koje je davala s vremena na vreme i u kojima bi me dobro potkačila.

Bonus video:

(Espreeso.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.