JEDNA ČOLINA PESMA KRIJE OGROMNU TAJNU KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Pevali ste je bezbroj puta, a da OVO NISTE ZNALI!
Pesma Zdravka Čolića krije veliku tajnu, Foto: Dragan Kadić

da li ste znali?

JEDNA ČOLINA PESMA KRIJE OGROMNU TAJNU KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Pevali ste je bezbroj puta, a da OVO NISTE ZNALI!

Plakala je i molila ih je, ali uzalud...

Objavljeno:

Jedan od najvećih hitova legendarnog pop pevača Zdravka Čolića jeste pesma "Ona spava", objavljena davne 1974. godine. U njoj duže od četrdeset godina uživaju brojne generacije, a malo je onih koji znaju kakva se priča krije iza emotivnih stihova Velizara Sofranca, tekstopisca pesme, kao i kome je ovaj hit, zapravo, posvećen.

Naime, ova pesma posvećena je Milici Kostić, koja je pre 44 godine preminula od posledica povreda koje je zadobila prilikom pada sa 11. sprata Rubinove kule u Kruševcu dok je bežala od silovatelja.

Devojku, koja je bila učenica srednje medicinske škole u Kruševcu i koju je krasilo poštenje i odgovornost, je tada na prevaru jedan nepoznati momak odveo do stana, kako bi ona navodno pozvala njegovu devojku. Taj mladić je bio jedan od petorice nasilnika koji je zajedno s njima želeo da izvrši grupno silovanje.

Momak je Milici saopštio koje su njegove namere i rekao joj da se skine, što je ona odbila i poručila mu da je pusti. Mladić je bio istrajan i pokušao da joj skine odeću, a Kostićeva je plakala i molila ga da je pusti iz sobe. Međutim, to nisu učinili.

Zdravko Čolić Čola
Zdravko Čolić Čolafoto: Dragan Kadić

Devojka je na sve moguće načine pokušala da ih spreči da je siliju. Plakala je i molila ih je, ali uzalud. Budući da je htela da sačuva svoju čast, odlučila se za bekstvo - kada je ostala sama u sobi, skočila je kroz prozor sa 11. sprata.

Ona je sa teškim povredama hitno hospitalizovana, a pre nego što je pala u duboku komu iz koje se, nažalost, nikada nije probudila, doktoru je otkrila zbog čega je odlučila da skoči sa 11. sprata.

Nisam više mogla da izdržim... Jedino sam na taj način mogla da sačuvam svoju čast.

BONUS VIDEO: Jelena Rozga uživa OVDE

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.