BLISKA PRIJATELJICA IZNELA PRLJAV VEŠ: Darko je dolazio kod mene da šmrče! Ana bi za pare pristala da ga gleda dok ima seks sa drugom ženom! (FOTO)
Ana Sević i Darko Lazić u vreme dok su imali skladan brak, Foto: Damir Dervišagić

Ništa nije prećutala

BLISKA PRIJATELJICA IZNELA PRLJAV VEŠ: Darko je dolazio kod mene da šmrče! Ana bi za pare pristala da ga gleda dok ima seks sa drugom ženom! (FOTO)

Lazić je prema njenim rečima bio konstantno u toaletu kad god bi došao kod nje na druženje

Objavljeno: 15:04h

Bura oko razvoda Darka Lazića i Ane Sević se ne stišava, a polako se javljaju i javne ličnosti i iznose "prljav veš" ove porodice.

Jedna od njih je i go-go igračica Jelena Krunić, koja je za "Alo" otkrila neke detalje o Darku, sa kojim su je svojevremeno povezivali mediji i navodili da je ona jedna od devojaka sa kojima pevač vara svoju suprugu.

Jelena Krunić se družila sa Darkom Lazićem
Jelena Krunić se družila sa Darkom Lazićemfoto: Dragan Kadić

Ipak, ona ne negira da su se družili i da je on često dolazio kod nje, ali sada je iznela i pikanterije sa njihovih druženja, navodeći da je Lazić kad god je bio kod nje konzumirao drogu.

- Kada bi došao kod mene, ne bi izalzio iz toaleta, što je meni bilo čudno. Ipak, ubrzo sam shvatila da zapravo šmrče. Kada sam ja pričala o njegovom šmrkanju, niko me nije slušao, a sada svi mogu da vide da sam bila u pravu. On je posle svirke dolazio kod mene sa društvom i donosio je narkotike. Kada se našmrče, on ne priča mnogo, smiri se i počne da glumi da je sa njim sve OK. Međutim, mi smo primetili o čemu je reč i onda smo zbijali šale na njegov račun - ispričala je Krunićeva.

Darko Lazić je usnimljen kako 'šmrče
Darko Lazić je usnimljen kako "šmrče"foto: Damir Dervišagić

Ova bivša učesnica brojnih rijalitija nije poštedela u svojim izjavama ni pevačevu suprugu Anu Sević od koje se sad razvodi, pa je navela da je ona po svaku cenu želela da sačuva brak samo zbog novca.

Ana Sević je sponzoruša prema rečima Jelene Krunić
Ana Sević je sponzoruša prema rečima Jelene Krunićfoto: Damir Dervišagić

- Ona je uvek želela da sačuva taj brak kako bi stvorila lažnu sliku o harmoničnom životu. Darku je uvek govorila do kada treba da dođe kući i ako bi zakasnio, ona ne bi otvarala vrata. Mislim da bi mu oprostila i da je pred njom imao seks sa drugom, koliko joj je samo bilo stalo do para. Ona mu je uzimala sve pare i onda je pravila lažnu dramu - rekla je Krunićeva.

BONUS VIDEO: ŠOKANTAN SNIMAK: Darko Lazić uhvaćen kako šmrče!

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.