DARKO JE ZA PAR DANA ZABORAVIO ANU! Našao novu devojku, A ONA SE BAVI OVIM POSLOM!
DArko Lazić sa suprugom, Foto: Damir Dervišagić

kad pre, majstore?

DARKO JE ZA PAR DANA ZABORAVIO ANU! Našao novu devojku, A ONA SE BAVI OVIM POSLOM!

Snimak na kojem Darko šmrče beli prah Anu je bacio u depresiju, a on je napustio njihov dom

Objavljeno:

Nakon što je Kurir ekskluzivno objavio video snimak na kom se vidi kako pevač Darko Lazić šmrče beli prah, skandalozni detalji njegovog života su počeli da isplivavaju. To je ispratila i informacija da su se on i njegova supruga Ana Sević razveli, a sada je otkriveno i da je Darko već našao utehu.

Naime, Ana nije želela da komentariše ova dešavanja, a Darko se sklonio daleko od Beograda, bar dok se prašina ne slegne.

Poslednje informacije koje se tiču pevačkog para su da je pevačica upala u depresiju, dok Darko već izvesno vreme uživa u vezi sa fitnes instruktorkom. Atraktivna crnka sa kojom je pevač viđen u javnosti nije poznata.

Ana Sević i Darko lazić
Ana Sević i Darko lazićfoto: Printscreen Instagram

"Iako su pokušavali da sačuvaju brak, jednostavno nije išlo. Ana nije imala razumevanja za njegove stalne izlaske i počela je da mu zamera i sitnice. Snimak na kojem Darko šmrče beli prah Anu je bacio u depresiju, a on je napustio njihov dom. Ta crnka sa kojom je bio na večeri je fitnes instruktorka. Njih dvoje se odlično slažu i Darko voli da joj se poverava", rekao je dobro obavešteni izvor.

BONUS VIDEO: DARKO LAZIĆ UHVAĆEN KAKO ŠMRČE

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.