BIVŠA ŽENA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA PODELILA SLIKU NJIHOVE LJUBAVI: Šta će JOVANA URADITI KADA VIDI OVO?! (FOTO)
Željko Joksimović i Mina Joksimović, Foto: Damir Dervišagić

ljubav je bila velika

BIVŠA ŽENA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA PODELILA SLIKU NJIHOVE LJUBAVI: Šta će JOVANA URADITI KADA VIDI OVO?! (FOTO)

Fotografijom iz davne '96 godine Minina mama uspela je da vrati emociju i trenutak radosti

Objavljeno:

Supruga proslavljenog kantautora, Željka Joksimovića na svom Fejsbuk profilu objavila je radosnu uspomenu sa ćerkom Minom iz davne '96. godine, piše GLOSSY.RS

Nedavno je Mina Joksimović, ćerka Željka Joksimovića na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je mnoge stavila u dilemu ko je ko na slici, da li lepa Mina ili tata Željko kao dečkić.

Fanovi su brzo uočili istinu, a neosporno je da je sličnost velika kao i da je Mina u tom periodu neverovatno podsećala na svog oca.

Pogodite ko je:) #malamina

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic) on

Da iver ne pada daleko od klade i zašto je Mina izrasla u pravi lepoticu, poslednjom objavom na svom Fejsbuk profilu, objasnila je Vesna Joksimović, prva žena Željka Joksimovića.

Fotografijom iz davne '96 godine Minina mama uspela je da vrati emociju i trenutak radosti koju je tada osećala porodica Joksimović.

Vesna je i na ovu fotografiju dobila reči hvale, kao i za svaku drugu sliku na kojoj su samo najleopši komenrtari kad je njen izgled u pitanju.

BONUS VIDEO: MUŠKARCI, SPREMITE SE: Manekenka objavila najprovokativniji snimak svog tela, stavila zadnjicu u prvi plan!

(Espreso.co.rs/Glossy.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.