SVI DETALJI RAZVODA ANE SEVIĆ I DARKA LAZIĆA: Uhvatio ju je u PRELJUBI, ne želi više da ČUJE za nju!
Ana i Darko bili su u braku četiri godine, Foto: Damir Dervišagić

detalji LJUBAVNOG KRAHA

SVI DETALJI RAZVODA ANE SEVIĆ I DARKA LAZIĆA: Uhvatio ju je u PRELJUBI, ne želi više da ČUJE za nju!

Tokom braka, koji je trajao četiri godine tabloidi su imali pune ruke posla zahvaljujći Ani i Darku

Objavljeno:

Darko Lazić i Ana Sević ponovo su epicentru skandala. Prvo je objavljen snimak na kom pevač šmrče beli prah, a odmah potom pročulo se da se kontroverzni par razveo. Kako Svet saznaje, uzrok njihovog razlaza nije afera sa belim prahom, već preljuba.

Prema tvrdnjama izvora pomenutog lista, Ana je pre više od pola godine uplovila u vezu sa jednim biznismenom. Budući da je Sevićkin ljubavnik oženjen, njegova supruga je za sve saznala i dokaze dostavila Darku, koji je odlučio da se razvede.

Šuška se da je Ana u vezi sa kontroverznim biznismenom
Šuška se da je Ana u vezi sa kontroverznim biznismenomfoto: Damir Dervišagić

- Ana Sević upoznala je biznismena letos u diskoteci Trokadero u Budvi i od tada su u vezi. on je biznismen i ima veze i uticaj, i preko njega je uknjižila stan na svoje ime, koji je kupljen, logično, od Darkovih para. Lazić je poklekao i pristao da nekretnina bude na ime supruge jer ga je ubeđivala da je to najbolje za njihovo dete i da je on problematičan, sklon provodu i kocki. Ana se zbog čestog Darkovog odsustva, skandala koje je pravio, aferama sa starletama i prostitutkama u tom braku osećala usamljeno i izgubljeno. Zgodni i imućni biznismen, kog je upoznala u Budvi obasipao ju je pažnjom, poklonima i komplimentima i logično je da je pala na njega. Jedini problem u toj vezi bila je činjenica da su oboje u braku, a pomenuti gospodin ima dvoje dece - priča sagovornik Sveta blizak paru i otkriva kako je u stvari došlo do razvoda Darka i Ane:

Za Darka se godinama unazad pisalo kako vara Anu
Za Darka se godinama unazad pisalo kako vara Anufoto: Damir Dervišagić

- Ljubavnikova supruga saznala je za njegovu aferu sa Anom. Videla je njihove prepiske i sve sačuvala u sovj teleofn. Ogorčena i očajna što joj se brak i porodica raspadaju, kontaktirala je Darka i njegovog kuma, koji su tada bili na Kopaoniku. Sela je sa njima i plakala, rekla je Darku da je Sevićka uništila njen brak, porodicu, da će odvojiti oca od dvoje dece. Darko ju je saslušao i odmah pozvao Anu. Rekao joj je da njihov brak više nema nikakvog smisla, da su oboje nesrećni i da više ne želi da živi sa njom - završava izvor.

Nakon što je Darko doneo odluku o razlazu zbog svega što mu je rekla supruga Aninog ljubavnika, Sevićka je pozvala svog dečka i saopštila mu šta je njegova žena uradila. On je pobesneo, pretio supruzi i taj brak je sada u procesu razvoda.

Kako tvrdi izvor Sveta, sve ovo se izdešavalo u poslednje tri nedelje, a dokaz da Ana i Darko više nemaju nikakav odnos jeste činjenica da novogodišnje i božićne praznike nius proveli zajedno. Ana se zabavljala po Crnoj Gori, a Darko je nastupao po Srbiji.

Ana i Darko imaju ćerkicu Lorenu
Ana i Darko imaju ćerkicu Lorenufoto: Damir Dervišagić

Njihovo poslednje zajedničko pojavljivanje bilo je na koncertu Adila Maksutovića 24. novembra. Tada je delovalo da je sve u najboljem redu i pozirali su zagrljeni i nasmejani.

Tokom braka, koji je trajao četiri godine tabloidi su imali pune ruke posla zahvaljujći Ani i Darku. O njemu se pisalo da konstantno vara ženu sa starletama, igračicama, pevačicama...

Prošle godine saznalo se za njenu aferu sa Acom Lukasom, a u javnost su dospele čak i poruke koje mu je navodno slala.

Poslednji u nizu skandala jeste snimak na kom se vidi kako Darko šmrče beli prah.

Bonus video: LATILA SE MIKROFONA: Slađana Ivanišević bacila prisutne u trans

(Espresor.s/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.