PLATILA VISOKU CENU VIŠEGODIŠNJEG VUCARANJA PO RIJALITIJIMA: Evo zbog koje hitne operacije je Jelena Golubović napustila Zadrugu!
Jelena Golubović važi za najveću svađalicu u Zadruzi, Foto: Printscreen

rijaliti joj došao glave

PLATILA VISOKU CENU VIŠEGODIŠNJEG VUCARANJA PO RIJALITIJIMA: Evo zbog koje hitne operacije je Jelena Golubović napustila Zadrugu!

Pre operacije koja će uslediti za oko mesec dana, Jelenu čeka terapija, a upravo ovo je bio razlog zbog kog je početkom meseca izgubila svest

Objavljeno:

Jelena Golubović sinoć je hitno napustila rijaliti zbog operacije, a sada otkriva o čemu se tačno radi.

- Jelena, stigli su tvoji rezultati i na osnovu njih moraš da napustiš "Zadrugu". Ideš na operaciju - objasnio je voditelj Golubovićevoj o čemu je reč, nakon čega je produkcija donela odluku da rediteljka napusti rijaliti.

- Čvorići na glasnim žicama su u međuvremenu prilično porasli, i sa leve i sa desne strane, pa su izazvali gušenje i gubitak svesti. Hvala bogu, pa su lekari otkrili o čemu je reč. Primala sam konjsku terapiju. U jednom momentu sam pila devet lekova. Četiri godine sam išla po lekarima, pa nisu videli čvoriće. Postoje samo dve klinike u Beogradu koje imaju aparate koje to mogu da otkriju - rekla je i dodala:

Rediteljka prosto obožava da nekom 'zakuva čorbu
Rediteljka prosto obožava da nekom "zakuva čorbu" i pravi skandalefoto: Printscreen Youtube

- Imaću desetak dana neke terapije, moraću da ćutim. Za mesec dana zakazaće mi operaciju. Prvo mora da se smiri upala, pa će mi onda tek hirurškim putem odstraniti te polipe - rekla je rijaliti učesnica i objasnila da ti čvorići nastaju od od brzog i nepravilnog disanja, od vrištanja, itd.

- Moraš da duboko udahneš vazduh, a ne kratko, ali ja pričam sa desetoro ljudi istovremeno kada sam u rijalitiju, tada ne mogu da pravilno dišem, i usled toga nastaju ti čvorići - kaže Jelena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.