PRAZNIK U DOMU GOCE BOŽINOVSKE: Hrane u izobilju, pevačica se ne vadi iz kuhinje, atmosfera u kući kao iz bajke, ali Mirko opet zapalio! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

spremala hranu danima

PRAZNIK U DOMU GOCE BOŽINOVSKE: Hrane u izobilju, pevačica se ne vadi iz kuhinje, atmosfera u kući kao iz bajke, ali Mirko opet zapalio! (FOTO)

Goca Božinovska spremno dočekuje Badnji dan i Božić u svom domu u Surčinu

Objavljeno:

Uprkos tome što joj je od Nove godine kuća puna gostiju, pevačica je uspela da prazničnu trpezu pripremi na vreme. Ekipa Kurira zakucala je folkerki na vrata i zatekla je usred posla u kuhinji, dok joj je mlađa ćerka Zorana Šijan pomagala oko pripremanja česnice.

- Uđite, morate da vidite kakve smo domaćice! - radosno nas je dočekala Božinovska i odmah se požalila kako njen sin Mirko Šijan neće biti s porodicom za Božić.

Goca detaljno sprema svoju kuću za Božić, da sve bude 'cakum pakum
Goca detaljno sprema svoju kuću za Božić, da sve bude "cakum pakum"foto: Marina Lopičić

- Sin je otišao na Kopaonik. On tamo slavi s društvom, a ja sa Zoranom, sestrom, majkom, rođacima, drugaricama. Navikla sam da Božić dočekujem bez Mirka. Puna mi je kuća ljudi. Kod nas je večito slavlje. Mi od katoličkog Božića počnemo sa slavljem, pa sve do 10. januara. Mi svakog dana slavimo. Dugo sam kuvala i spremala hranu, a umesila sam dve pogače jer nas je dosta. Žao mi je što moja Jelena neće biti tu - kaže Goca.

Pevačica ističe da već nekoliko godina ona i Zorana unose badnjak u kuću.

- Ona je dežurno dete. Mirko je to radio dok je bio klinac. Za Božić mi je prošle godine bio položajnik dečko moje sestričine, a nadam se da će biti i ove jer mi je doneo sreću. Kraj 2017. godine bio mi je izuzetan - kaže Goca.

Božinovska ističe da je uvek deci udovoljavala za praznike.

- Ispunjavala sam mojima sve želje. Kad su bili mali, unosili smo više slame u kuću. To su najviše tražili, kakvi pokloni. Više to ne radimo jer nam kučići sve rasturiše. I to malo što stavim oni raznesu. Tepihe perem svake godine posle Božića - završava Goca.

Mlađa Gocina ćerka je izuzetna lepotica i vrlo je vezana za majku
Mlađa Gocina ćerka je izuzetna lepotica i vrlo je vezana za majkufoto: Marina Lopičić

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.