JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI: Ceca na koncert u Banja Luku otputovala helikopterom koji je poslao Dodik!
Ceca Ražnatović helikopterom otišla na nastup u Banja Luci, Foto: Printscreen/facebook

u velikom stilu

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI: Ceca na koncert u Banja Luku otputovala helikopterom koji je poslao Dodik!

Popularna pevačica objavila je i video na svojim profilima na FB i Instagram stranici na kojem se vidi kako se vozi helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske

Objavljeno: 13:47h

Svetlana Ceca Ražnatović obavestila je svoje fanove na Fejsbuku i Instagramu da na novogodišnji koncert u Banjaluku stiže na vreme i to u velikom stilu - helikopterom. Popularna pevačica objavila je i video na svojim profilima na FB i Instagram stranici na kojem se vidi kako se vozi helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske. Na videu se jasno iza pilota vidi grb Republike Srpske, piše Istinito. Ponovo je helikopter koji je u vlasništvu Vlade RS, a pod direktnom ingerencijom Kabineta predsednika RS Milorada Dodika išao u Beograd po Cecu koja je sinoć nastupala u klubu Prostor "Drama Arena" gde je s njom Novu godinu dočekalo oko 2.000 Banjalučana.

Iako Ceca Ražnatović ima dosta obožavalaca u Banjaluci, očigledno je da nijedan od njih nije tako veliki obožavalac poput Milorada Dodika koji joj je omogućio da o trošku građana RS doputuje na plaćeni nastup u privatnom ugostiteljskom objektu.

Igor Crnadak, ministar inostranih poslova BiH na svojoj Facebook stranici je objavio ovaj tekst i uz njega čestitao Novu godinu građanima BiH, za građane RS je imao je posebnu želju: "Za narod Republike Srpske posebna želja, da u oktobru dobije najljepši poklon, da se oslobodi tereta i nesreće koju nosi na svojim leđima od 2006. godine".

BONUS VIDEO: Espreso mrazice delile poklone građanima, a ovo su njihove želje U NOVOJ 2018. GODINI!

(Espreso.co.rs/BN/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.