ZA NJIMA STE U 2017. UZDISALI, NJIH STE NAJVIŠE TRAŽILI: Ovo su NAJPOŽELJNIJE CICE u Srbiji! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

MAME UZDAHE

ZA NJIMA STE U 2017. UZDISALI, NJIH STE NAJVIŠE TRAŽILI: Ovo su NAJPOŽELJNIJE CICE u Srbiji! (FOTO)

Naše poznate dame mnogo ulažu u sebe i svoj izgled, što je i više nego očigledno

Objavljeno:

Teško je izdvojiti one najlepše i najpoželjnije, ali mi smo tu da stvarnost predstavimo objektivno, pa sudeći po vašim komentarima, lajkovima itd., ovo su najpoželjnije cice u 2017. godini.

Dragana Džajić

Dragana Džajić
Dragana Džajićfoto: Marina Lopičić

Mlađa ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, važi za jednu od lepših i atraktivnijih dama na našem podneblju. Međutim, njeno bogatsvo se piše sa velikim brojem nula pa nema sumnje da je jedna od najboljih udavača na ovim prostorima.

Zorannah

Zorana Jovanović Zorannah
Zorana Jovanović Zorannahfoto: Dragan Kadić

Blogerka Zorana Jovanović stekla je veliko bogatstvo objavljujući klipove na Jutjubu. Od bogate devojke sa Dedinja postala je najuticajnija modna blogerka na ovim prostorima. Iako je u vezi sa fudbalerom, to je ne sprečava da i dalje bude jedna od najpoželjnijih dama za oltar.

Katarina Grujić

Katarina Grujić
Katarina Grujićfoto: Vladimir Sporčić

Pevačica Katarina Grujić baš ulaže u sebe i u svoju karijeru, te je lepša nego ikad. Ova godina je bila posebno uspešna za nju. Njene pesme su apsolutni hitovi sa milionskim pregledima na Jutjubu, zaljubila se i uveliko radi na svom albumu prvencu. Katarina se zasluženo našla na ovoj listi.

Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijovićfoto: Damir Dervišagić

Brenina snajka, kako je mediji nazivaju, očigledno je motivisana time što joj kako na ljubavnom tako i na poslovnom planu cvetaju ruže, pa je baš i ona procvetala u 2017. godini.

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović
Anastasija Ražnatovićfoto: Printscreen Instagram

Cecina naslednica je sve lepša i popularnija, što je i čini jednom od najpoželjnijih mladih devojaka na našoj sceni. Anastasija dosta vremena i truda ulaže u svoj fizički izgled, pa je sasvim prirodno da bude poželjna.

Jovana Švonja

Jovana Švonja
Jovana Švonjafoto: Printscreen Instagram

Manekenka Jovana Švonja, koja je u braku sa fudbalerom Filipom Đorđevićem, živi u Italiji, a njene provokativne fotografije koje redovno objavljuje na svom Instagram profilu nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Maya Berović

Maya Berović
Maya Berovićfoto: Printscreen Instagram

Novim albumom "Viktorijina tajna" pomerila je sve granice, ali i pored pomeranja granica kad je u pitanju muzika, Maya isto čini i kad je u pitanju izgled.

Milica Pavlović

Milica Pavlović
Milica Pavlovićfoto: Damir Dervišagić

Milica je svojim albumom, koji je objavila krajem 2016. godine, napravila bum na estradi. Album joj je doneo gomilu poslovnih angažmana, a pored albuma, i činjenica da je dugo bez emotivnog partnera, Milicu svrstava u najpoželjnije cice u Srbiji.

Milica Todorović

Milica Todorović
Milica Todorovićfoto: Damir Dervišagić

Jedna od omiljenih estradnih ličnosti je mlada pevačica Milica Todorović, kojoj se svi dive zbog njene prirodnosti. Ona je jedna od retkih poznatih cica koje nisu podlegle trendu odlaska kod plastičara. Milica zato zaslužuje posebno mesto na listi najpoželjnijih cica u 2017. godini.

Bonus video Njima će 2018. godina promeniti život: Poznate dame koje će postati mame:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.