TOP 5 NAJLEPŠIH INSTAGRAM PROFILA U 2017.godini! POZNATE, ZGODNE i USPEŠNE, a iz SRBIJE su! (FOTO)
Ivana Korab, Bojana Krsmanović, Bojana Rajić, Sofija Milošević i Jovana Đorđević, Foto: Printscreen Instagram

one su top topova!

TOP 5 NAJLEPŠIH INSTAGRAM PROFILA U 2017.godini! POZNATE, ZGODNE i USPEŠNE, a iz SRBIJE su! (FOTO)

Ove atraktivne lepotice povezuje ljubav prema modi a njihove slike “lajkovane” su više hiljada puta

Objavljeno:

U godini koja je na izmaku one imaju veliki broj “pratilaca” a kada se pogledaju njihove slike sa egzotičnih putovanja stiče se utisak da su od svojih imena napravile veliki brend.

Manekenka Ivana Korab je postala poznata široj “publici” kada se u rekordnom roku razvela nakon manje od mesec dana braka. Ona ima preko 250.000 pratilaca na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Živi i radi u Americi kao model iako je u četvrtoj deceniji života radi punom parom i njeni editorijali krase mnoge modne magazine.

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab) on

Bojana Rajić Đurđević, bivša manekenka i sada poslovna žena, majka dvojice sinova nikada bolje nije izgledala. Sa preko 100.000 pratilaca smatraju je pravom ikonom stila kod nas.

Nekada skandalozna manekenka Jovana (Švonja) sada Đorđević nakon rođenja devojčice izgleda potpuno drugačije nego pre par godina kada se o njoj pisalo da je upala u “vrelo” kada je zadobila opekotine opasne po život, a neki portali su prenosili da je pokušala da se ubije, što je manekenka kasnije demantovala. Na Instagramu ima preko 250.000 ljudi koji je “prate”.

Još jedna manekenka zaljubljenica u “fudbal” Sofija Milošević redovno ažurira svoj profil sa skoro 300.000 “fanova”. Najupečatljivija je po čestitanju Božića za Uskrs, i po vezi sa Ademom Ljajićem.

A post shared by SofijaMilo (@sofijamilo) on

Bojana Krsmanović je u svetu modelinga od svoje četrnaeste godine, i jako je tražena u Njujorku i širom Sjedinjenih država i porede je sa Sindi Kraford zbog upečatljivog mladeža i prirodne lepote. Izabrana je za jednu od stotinu najlepših žena sveta u američkom izdanju časopisa Maxim.

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bokicaboba) on

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.