ZASLUŽENO, MAJSTORE! Stevan Anđelković pobednik 4. sezone Tvoje lice zvuči poznato! Dobio samo 26 glasova više od Tijane Dapčević!
Foto: Printscreen

tlzp finale

ZASLUŽENO, MAJSTORE! Stevan Anđelković pobednik 4. sezone Tvoje lice zvuči poznato! Dobio samo 26 glasova više od Tijane Dapčević!

U oštroj konkurenciji Edite i Tijane, pobedu je odneo mladi pevač

Objavljeno: 00:24h

Pobednik četvrte sezone jednog od najzanimljivijih šou programa na domaćim televizija, Tvoje lice zvuči poznato, jeste Stevan Anđelković.

Iako je pre emisije možda bio delimični autsajder u konkurenciji Edite Aradinović, koja je dosad najviše pokazala, te Tijane Dapčević, mladi Grandovac imitacijom Elvisa Prislija osvojio je glasove publike.

Kako je u finalu rekla voditeljka Nina Seničar, Anđelković je dobio svega 26 glasova više od drugoplasirane Tijane.

Po završetku glasanja, Stevan je nagradu od 25.000 evra poklonio Odeljenju za dečju onkologiju, gde se leče mališani oboleli od raka.

I za ovaj gest, ali ne samo za to, već za sve imitacije, a posebno one Tome Zdravkovića i Olivera Dragojevića, ostaje nam samo da čestitamo fenomenalnom pevaču.

foto: Printscreen

PAGONISE, OTKRIO SI ŽENU U SEBI: Nenad kao vatrena Španjolka, da li je time poslao poruku svima koji tvrde da je homofob?

U finalnoj večeri prva je nastupila Tijana Dapčević, izvodeći numeru Fredija Merkjurija. Publika je bila oduševljena i sve vreme je skandirala u studiju, a žiri ništa manje nije bio oduševljen.

foto: Printscreen

Leon je drugi takmičar koji je nastupio u finalu. Izveo je numere poznatog pevača Sinana Sakića, koga, kako ističe, voli i privatno da sluša.

LEKA NASTUPIO KAO HARIS DŽINOVIĆ, a onda je prokomentarisao voditeljku! Nina se POSTIDELA!

foto: Printscreen

Edita je je na sceni izvela numeru svetske dive Bijonse "Who run the world" i oduševila sve prisutne, kako pevanjem, tako i koreografijom. Iako je imala peh s bubicom, to je nije omelo da oduševi i publiku i žiri.

Andrija kao ĐOLE ĐOGANI, Aleksandra PROPEVALA NARODNJAKE! Đura POSRBIO Tom Džonsa! PA, HIT!

foto: Printscreen

Dragana Mićalović večeras je bila u ulozi čuvene Dženifer Lopez. Njena energija tokom nastupa je uspela da zagreje čitav studio.

foto: Printscreen

Poslednji takmičar finalne emisije Tvoje lice zvuči poznato bio je pevač Stevan Anđelković. Stevan je izveo hitove Elvisa Prislija, "Always on my mind" i "Jailhouse rock".

foto: Printscreen

U trenutku prvog preseka, Leon je imao najmanje glasova publike i tako zauzeo peto mesto u takmičenju.

Nakon drugog preseka, najmanji broj glasova imala je Dragana Mićalović i tako osvojila četvrto mesto.

foto: Printscreen

Pretposlednji presek glasova, koji odlučuje ko ide u super finale, odlučio je da se za prvo mesto bore Tijana Dapčević i Stevan Anđelković, što znači da je Edita osvojila visoko treće mesto.

foto: Printscreen

Publika je konačno odlučila da prvo mesto i ček od 25.000 evra treba da pripadne Stevanu Anđelkoviću, koji će nagradu proslediti Institutu za onkologiju, tačnije, deci oboleloj od raka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.