DA LI JE OVO POZADINA SUKOBA? Nataša i Aca su bili u šemi!
Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA

DA LI JE OVO POZADINA SUKOBA? Nataša i Aca su bili u šemi!

Rasprava između Nataše Miljković i Aleksandra Stojanovića u emisiji „Tako stoje stvari“ na RTS-u donela je dozu senzacionalizma na medijski javni servis

Objavljeno:

I to toliko davno da tragova na internetu o tome nema - jer onlajn medija te 1999. nije ni bilo. Naime, voditeljka i sportski komentator radili su na BK televiziji, gde su se krajem devedesetih i smuvali, a posle romanse su, navodno, ostali u dobrim odnosima. Ipak, izbegavali su da se o tome javno izjašnjavaju.

- Aca je na BK došao 1995, a Nataša godinu dana kasnije. Oboje su bili mladi, lepi i ambiciozni. On je pre toga radio na Radio „Indeksu“ i u nedeljniku „Tempo“, a ona je još kao tinejdžerka pekla zanat na TV Studio B, da bi se na BK zaposlila nakon što je prošla audiciju - priseća se naš izvor koji je tada radio na televiziji braće Karić, a koja je važila za kulturnu i umivenu, pa su joj takva bila i TV lica, dodajući da je Acin i Natašin odnos posle nekog vremena prerastao kolegijalni.

foto: Printskrin/RTS, Kurir.rs

NAKON SVAĐE KOJA JE ZAPALILA CELU SRBIJU: Evo šta Nataša i Aca kažu kad su se strasti smirile!

- Aca i Nataša sretali su se na radnom mestu sporadično, s obzirom na to da su bili u različitim sektorima - on u sportskoj, a ona u informativnoj redakciji. Međutim, posle nekoliko godina su se zbližili i postali par. Delovali su veoma skladno i imali su mnogo zajedničkih tema i interesovanja, ali ipak su se rastali posle nekoliko meseci - kaže naš sagovornik i dodaje da su Miljkovićeva i Stojanović bili veoma diskretni kada je o njihoom odnosu reč.

- I dok su bili zajedno, nisu se mnogo eksponirali, pa ni kasnije nisu pričali o svojoj romansi i njenom krahu. Nije poznato ni ko je raskinuo vezu. Aca ionako nikada ne priča o privatnom životu, takav je bio i ostao, dok je Nataša samo govorila da su ostali dobri drugari - zaključuje naš sagovornik.

foto: Printskrin/RTS

Posle ove veze Nataša Miljković (40) dugo je bila sa glumcem Srđanom Timarovim sa kojim ima i dete, a poslednjih godina je u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Žarkom Tarićem, dok njen davnašnji dečko, kada je reč o emotivnom životu, ne opravdava svoj nadimak Informacija.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.